Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Metrike marketinga

Metrike marketinga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-246-136-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9927

Broj strana:

440

Težina:

557 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

97,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Metrike marketinga, drugo izdanje, sveobuhvatni je vodič kroz najvažnije marketinške metrike današnjice. U ovom temeljitom i značajno proširenom izdanju, četiri vodeća marketinška istraživača pokazuju točno kako treba odabrati prave metrike za svaki izazov.

Autori nam pokazuju kako koristiti marketinške nadzorne ploče u svrhu uvida u tržišnu dinamiku iz različitih gledišta, uz maksimalnu točnost, i „triangulaciju” podataka i informacija, da bi se dobila optimalna rješenja. Otkrit ćete metrike velike vrijednosti za gotovo svaki aspekt marketinga: promotivnu strategiju, oglašavanje, i distribuciju; percepciju kupaca, tržišni udjel; snagu konkurenata; maržu i određivanje cijena; proizvode i portfelje; profitabilnost poslovanja s klijentima; prodajno osoblje i kanale; i mnogo čega drugog.

Ova nagrađivana knjiga će vam pokazati kako možete primijeniti ispravne metrike na sva svoja ulaganja u marketing, kako da dobijete precizne odgovore i iskoristite ih kako biste sustavno poboljšali svoj ROI.

Pronaći ćete praktične, ažurirane tehnike mjerenja svega od kapitala marke do društvenih medija, marketinškog udjela i angažmana na webu. Za svaku metriku, autori nude pozitivnu i negativnu stranu, te kompromise među raznim mogućnostima – i na taj vam način pomažu da shvatite što te brojke doista znače. Naučit ćete kako oblikovati i tumačiti marketinšku nadzornu ploču u svrhu otkrivanja nadolazećih prilika i rizika te kako da koristite moćne nove tehnike modeliranja u svrhu optimizacije svake odluke koju donesete. U ovom drugom izdanju autori su proširili svoj tretman društvenog marketinga, metrika weba i kapitala marke. Oni će također čitateljima pružiti uvid u nove sustave za ustrojavanje marketinških metrika u modele i nadzorne ploče koje prevode brojke u rukovoditeljsku pronicavost.

Kratki sadržaj:

Uvod
Udjel u srcima, umovima i tržištima
Marže i dobiti
Upravljanje proizvodom i portfeljem
Profitabilnost poslovanja s kupcem
Prodajno osoblje i upravljanje prodajnim kanalom
Strategija određivanja cijena 
Promotivna ponuda
Oglašavanje u medijima i web-metrike
Marketing i financije
Rendgenski snimak marketinških metrika
Sustav metrika

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Metrike marketinga, drugo izdanje, sveobuhvatni je vodič kroz najvažnije marketinške metrike današnjice. U ovom temeljitom i značajno proširenom izdanju, četiri vodeća marketinška istraživača pokazuju točno kako treba odabrati prave metrike za svaki izazov. Autori nam pokazuju kako koristiti marketinške nadzorne ploče u svrhu uvida u tržišnu dinamiku iz različitih gledišta, uz maksimalnu točnost, i „triangulaciju” podataka i informacija, da bi se dobila optimalna rješenja. Otkrit ćete metrike velike vrijednosti za gotovo svaki aspekt marketinga: promotivnu strategiju, oglašavanje, i distribuciju; percepciju kupaca, tržišni udjel; snagu konkurenata; maržu i određivanje cijena; proizvode i portfelje; profitabilnost poslovanja s klijentima; prodajno osoblje i kanale; i mnogo čega drugog. Ova nagrađivana knjiga će vam pokazati kako možete primijeniti ispravne metrike na sva svoja ulaganja u marketing, kako da dobijete precizne odgovore i iskoristite ih kako biste sustavno poboljšali svoj ROI. Pronaći ćete praktične, ažurirane tehnike mjerenja svega od kapitala marke do društvenih medija, marketinškog udjela i angažmana na webu. Za svaku metriku, autori nude pozitivnu i negativnu stranu, te kompromise među raznim mogućnostima – i na taj vam način pomažu da shvatite što te brojke doista znače. Naučit ćete kako oblikovati i tumačiti marketinšku nadzornu ploču u svrhu otkrivanja nadolazećih prilika i rizika te kako da koristite moćne nove tehnike modeliranja u svrhu optimizacije svake odluke koju donesete. U ovom drugom izdanju autori su proširili svoj tretman društvenog marketinga, metrika weba i kapitala marke. Oni će također čitateljima pružiti uvid u nove sustave za ustrojavanje marketinških metrika u modele i nadzorne ploče koje prevode brojke u rukovoditeljsku pronicavost. Kratki sadržaj: Uvod Udjel u srcima, umovima i tržištima Marže i dobiti Upravljanje proizvodom i portfeljem Profitabilnost poslovanja s kupcem Prodajno osoblje i upravljanje prodajnim kanalom Strategija određivanja cijena  Promotivna ponuda Oglašavanje u medijima i web-metrike Marketing i financije Rendgenski snimak marketinških metrika Sustav metrika

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter