Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Metodika književnog odgoja

Metodika književnog odgoja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-0-50745-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K8043

Broj strana:

735

Težina:

1370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

78,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Metodika književnoga odgoja ima dvojaku svrhu:
- zasigurno će pridonijeti unapređivanju nastave metodike na sveučilištima
- učiteljici/učitelju književnosti poslužit će kao putokaz u pristupu programskim/udžbeničkim književnim sadržajima, olakšat će im snalaženje u metodičkoj literaturi i nadahnuto upućivati u primjenu vlastitih zamisli i rješenja te omogućiti i razviti potrebu za usavršavanjem u zahtjevnom procesu poučavanja književnosti.

Svojom modernom strukturom i suvremenim pristupom književnim i metodičkim sadržajima Metodika književnoga odgoja kruna je rada autora – utemeljitelja Zagrebačke metodičke škole dr. sc. Dragutina Rosandića. Primjer je to sveučilišnog udžbenika/priručnika koji je riznica metodičkih spoznaja i poziva na dijalog o unapređivanju književnoga odgoja u osnovnoj i srednjoj školi.
(Iz recenzije dr. sc. Mirjane Benjak)

Metodika književnoga odgoja predstavlja originalnoga metodičkog pisca/znanstvenika koji otvara nove obzore metodičke znanosti (teorije i prakse) u sklopu interdisciplinarnog istraživanja književnog odgoja. Za razliku od uobičajenih pristupa, za autora je prošireni interdisciplinarni obzor u biti i epistemološki aspekt povezan s komunikacijskim modelom književnoga odgoja. Knjiga ima enciklopedijske značajke i može poslužiti kao predložak za enciklopediju metodike književnoga odgoja.
(Iz recenzije dr. sc. Manje Kovačević)

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 175x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Metodika književnoga odgoja ima dvojaku svrhu: - zasigurno će pridonijeti unapređivanju nastave metodike na sveučilištima - učiteljici/učitelju književnosti poslužit će kao putokaz u pristupu programskim/udžbeničkim književnim sadržajima, olakšat će im snalaženje u metodičkoj literaturi i nadahnuto upućivati u primjenu vlastitih zamisli i rješenja te omogućiti i razviti potrebu za usavršavanjem u zahtjevnom procesu poučavanja književnosti. Svojom modernom strukturom i suvremenim pristupom književnim i metodičkim sadržajima Metodika književnoga odgoja kruna je rada autora – utemeljitelja Zagrebačke metodičke škole dr. sc. Dragutina Rosandića. Primjer je to sveučilišnog udžbenika/priručnika koji je riznica metodičkih spoznaja i poziva na dijalog o unapređivanju književnoga odgoja u osnovnoj i srednjoj školi. (Iz recenzije dr. sc. Mirjane Benjak) Metodika književnoga odgoja predstavlja originalnoga metodičkog pisca/znanstvenika koji otvara nove obzore metodičke znanosti (teorije i prakse) u sklopu interdisciplinarnog istraživanja književnog odgoja. Za razliku od uobičajenih pristupa, za autora je prošireni interdisciplinarni obzor u biti i epistemološki aspekt povezan s komunikacijskim modelom književnoga odgoja. Knjiga ima enciklopedijske značajke i može poslužiti kao predložak za enciklopediju metodike književnoga odgoja. (Iz recenzije dr. sc. Manje Kovačević)

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter