Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Ljubav u Emiratima

Ljubav u Emiratima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7346-396-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0333

Broj strana:

229

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ljubav u Emiratima je špijunsko-ljubavni triler koji se većim dijelom dešava u najluksuznijem hotelu na svijetu, Burdž al Arabu, jedinom hotelu sa sedam zvjezdica, koji se nalazi u Dubaiju.
Na vrelom pijesku Emirata, i po najluksuznijim punktovima od Golf kluba do hipodroma, od zlatnog suka do glamuroznih hotela, odigrava se krimi priča od koje zastaje dah...

Svjetski džet-set je obuzet magijom i ezoterijom. U najluksuznijim apartmanima Burdž al Araba, i Šeratona bogataši i šeici, bankari i zavodnici bave se svim vrstama vračanja i čarobnjaštva. U ovom deduktivnom romanu punom tajni Isidota Bjelica otkriva i raritetne ezoterijske i magijske tekstove koji su hiljadama godina bili tajna.

Ljubav, romansa, glamu, tajna i magija čine literarni pentagram romana, koji svojom dinamikom i skrivenim porukama čitaocu pruža ne samo uživanje u uzbudljivoj priči već brevijar čarolija koje mogu promijeniti njegov život.

Ljubav u Emiratima se tako može čitati kao ljubavni, krimi, špijunski roman o svjetskom džet-set koji je u Burdž al Arabu našao novu Nojevu barku glamura i oazu raskoši. Derviši, šeici, švaleri, naftaši, špijuni, multimilioneri, makenenke, postmoderne vještice i prodavci tajni čine aktere ove uzbudljive priče na najekskluzivnijem mjestu na svijetu, ispredajući tako roman od sedam zvjezdica.

Ovim romanom autorka završava orijentalnu tetralogiju i opisivanje arapsko-orijentalne mistike.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 135x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ljubav u Emiratima je špijunsko-ljubavni triler koji se većim dijelom dešava u najluksuznijem hotelu na svijetu, Burdž al Arabu, jedinom hotelu sa sedam zvjezdica, koji se nalazi u Dubaiju. Na vrelom pijesku Emirata, i po najluksuznijim punktovima od Golf kluba do hipodroma, od zlatnog suka do glamuroznih hotela, odigrava se krimi priča od koje zastaje dah... Svjetski džet-set je obuzet magijom i ezoterijom. U najluksuznijim apartmanima Burdž al Araba, i Šeratona bogataši i šeici, bankari i zavodnici bave se svim vrstama vračanja i čarobnjaštva. U ovom deduktivnom romanu punom tajni Isidota Bjelica otkriva i raritetne ezoterijske i magijske tekstove koji su hiljadama godina bili tajna. Ljubav, romansa, glamu, tajna i magija čine literarni pentagram romana, koji svojom dinamikom i skrivenim porukama čitaocu pruža ne samo uživanje u uzbudljivoj priči već brevijar čarolija koje mogu promijeniti njegov život. Ljubav u Emiratima se tako može čitati kao ljubavni, krimi, špijunski roman o svjetskom džet-set koji je u Burdž al Arabu našao novu Nojevu barku glamura i oazu raskoši. Derviši, šeici, švaleri, naftaši, špijuni, multimilioneri, makenenke, postmoderne vještice i prodavci tajni čine aktere ove uzbudljive priče na najekskluzivnijem mjestu na svijetu, ispredajući tako roman od sedam zvjezdica. Ovim romanom autorka završava orijentalnu tetralogiju i opisivanje arapsko-orijentalne mistike.

Dodatne informacije

Izdavač Dereta
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter