Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Lečenje disanjem, metod akademika Butejka

Lečenje disanjem, metod akademika Butejka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-82363-56-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4864

Broj strana:

130

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Konstantin Pavlovič Butejko čuveni ruski doktor smatra da je duboko disanje uzrok više od 150 oboljenja. Ovladavanje tehnikom disanja, koju autor predlaže, siguran je način ozdravljenja, pomoću koga se možete spasiti mnogih oboljenja. O osnovama metoda voljne eliminacije dubokog disanja, o tome kako njime samostalno ovladati, o filozofskom sistemu K. P. Butejka govori ova knjiga.

Knjiga Lečenje disanjem je posvećena metodu, pomoću kojeg se možete spasiti mnogih oboljenja. To je jedinstven sistem liječenja koji je razradio akademik, doktor Konstantin Pavlovič Butejko i koji je lično primijenio u radu sa bolesnicima. Doktor Butejko je dokazao da su duboko disanje i nepravilan način života uzroci većine oboljenja. Sistem liječenja nije samo kompleks disajnih metoda i vježbi, već i način života koji...

Zvanična medicina nije uspjela da pronađe uzroke oboljenja kao što su astma, stenokardija, hipertonija, rak i slična, pa je njihovu pojavu tumačila na osnovu iskustva. Zato je narušen osnovni princip na kome se ustvari zasniva istočna medicina.

Ako ne zna uzrok bolesti, ljekar nema pravo da je liječi.
Samo kada zna uzrok bolesti, može garantovati izlječenje.

  • Prevodilac: Mahmut Šehić
  • Edicija: Recepti zdravlja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Konstantin Pavlovič Butejko čuveni ruski doktor smatra da je duboko disanje uzrok više od 150 oboljenja. Ovladavanje tehnikom disanja, koju autor predlaže, siguran je način ozdravljenja, pomoću koga se možete spasiti mnogih oboljenja. O osnovama metoda voljne eliminacije dubokog disanja, o tome kako njime samostalno ovladati, o filozofskom sistemu K. P. Butejka govori ova knjiga. Knjiga Lečenje disanjem je posvećena metodu, pomoću kojeg se možete spasiti mnogih oboljenja. To je jedinstven sistem liječenja koji je razradio akademik, doktor Konstantin Pavlovič Butejko i koji je lično primijenio u radu sa bolesnicima. Doktor Butejko je dokazao da su duboko disanje i nepravilan način života uzroci većine oboljenja. Sistem liječenja nije samo kompleks disajnih metoda i vježbi, već i način života koji... Zvanična medicina nije uspjela da pronađe uzroke oboljenja kao što su astma, stenokardija, hipertonija, rak i slična, pa je njihovu pojavu tumačila na osnovu iskustva. Zato je narušen osnovni princip na kome se ustvari zasniva istočna medicina. Ako ne zna uzrok bolesti, ljekar nema pravo da je liječi. Samo kada zna uzrok bolesti, može garantovati izlječenje.

Dodatne informacije

Izdavač Prometej
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter