Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kratka povijest glazbe

Kratka povijest glazbe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Martin Geck


ISBN:

978-953-14-0287-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1854

Broj strana:

177

Težina:

505 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Veselite se odlasku na koncert? Martin Geck bit će vam u tom slučaju doista istinski pratitelj. On će nas povesti k vraškim violinistima i klavirskim virtuozima, na simfonije i gudačke kvartete. Uvodit će nas do vrhunaca umjetnosti, kao i u običan svakodnevni život velikih skladatelja.

Uživo ćemo nazočiti nastajanju njihovih djela. U operi ćemo moći osjetiti miris kazališnih dasaka i diviti se kastratima, taštim tenorima i histeričnim primadonama. Pri odlasku u crkvu predano ćemo slušati kantate i motete. Potom će nas izvesti van na ulicu, gdje ćemo susresti putujuće pjevače i gdje će se osim romantičnih pjesama razlijegati i svakojake slobodoumne pjesme.

Martin Geck pripovijeda povijest glazbe od njenih početaka pa do današnjih dana na jedan potpuno nov i osvježen način. Pritom on uvijek dovodi u vezu glazbena djela s velikim strujanjima, prijelomnim obratima i promjenama u određenom vremenu.

U njegovoj se knjizi može uživati, jer je napisana na vrlo duhovit način, a namijenjena je, da se izrazimo Mozartovim riječima za sve ljude - osim za one s dugim ušima.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Veselite se odlasku na koncert? Martin Geck bit će vam u tom slučaju doista istinski pratitelj. On će nas povesti k vraškim violinistima i klavirskim virtuozima, na simfonije i gudačke kvartete. Uvodit će nas do vrhunaca umjetnosti, kao i u običan svakodnevni život velikih skladatelja. Uživo ćemo nazočiti nastajanju njihovih djela. U operi ćemo moći osjetiti miris kazališnih dasaka i diviti se kastratima, taštim tenorima i histeričnim primadonama. Pri odlasku u crkvu predano ćemo slušati kantate i motete. Potom će nas izvesti van na ulicu, gdje ćemo susresti putujuće pjevače i gdje će se osim romantičnih pjesama razlijegati i svakojake slobodoumne pjesme. Martin Geck pripovijeda povijest glazbe od njenih početaka pa do današnjih dana na jedan potpuno nov i osvježen način. Pritom on uvijek dovodi u vezu glazbena djela s velikim strujanjima, prijelomnim obratima i promjenama u određenom vremenu. U njegovoj se knjizi može uživati, jer je napisana na vrlo duhovit način, a namijenjena je, da se izrazimo Mozartovim riječima za sve ljude - osim za one s dugim ušima.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter