Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tvoj anđeo čuvar

Tvoj anđeo čuvar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2476-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

V5517

Broj strana:

273

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka bestselera Dnevnik srpske domaćice, Happy End i Majke mi, bajka.

Mora da sam svih ovih godina bila uspavana ljepotica, i pojela sam bila, očigledno, otrovnu jabuku. Ne znam ko mi je uvalio tu otrovnu jabuku? Mama? Škola? Svi muškarci u mom životu? Aleksandar, moj bivši muž? One uzaludne ljubavi koje su došle poslije njega? Ideologija ljevice na kojoj je odrasla cijela moja generacija, da niko ne treba nikoga da vodi? Tito? Nebitno je sada. Sada znam. Sada doživljavam prosvjetljenje. Gdje su otišle one penzionerke, da im kažem da stvarno ne mrzim muškarce?
Shvatila sam, napokon! Radi se o nečem drugom.
Feminizam ubija romantiku. Feminizam ubija velike muške poteze. Feminizam je sranje!
Da me niko ne čuje, to je jedno veliko sranje.
Hoću da dođeš po mene, uhvatiš me za ruku i odvedeš me negdje, i da ne znam gdje, samo da žmurim i ti da me vodiš, da prvi put u životu osjetim kako je to biti prava normalna žena.

Uzbudljiva, duhovita i potresna priča o ljubavi, ljubomori, padu i ustajanju, o gubitku i ponovnom osvajanju vlastitog života. Ovo je knjiga o strahu i drhtanju, buci i bijesu, o popuštanju, slabosti i snazi, o jakoj ženi koja sreće jakog muškarca i prepušta mu se.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka bestselera Dnevnik srpske domaćice, Happy End i Majke mi, bajka. Mora da sam svih ovih godina bila uspavana ljepotica, i pojela sam bila, očigledno, otrovnu jabuku. Ne znam ko mi je uvalio tu otrovnu jabuku? Mama? Škola? Svi muškarci u mom životu? Aleksandar, moj bivši muž? One uzaludne ljubavi koje su došle poslije njega? Ideologija ljevice na kojoj je odrasla cijela moja generacija, da niko ne treba nikoga da vodi? Tito? Nebitno je sada. Sada znam. Sada doživljavam prosvjetljenje. Gdje su otišle one penzionerke, da im kažem da stvarno ne mrzim muškarce? Shvatila sam, napokon! Radi se o nečem drugom. Feminizam ubija romantiku. Feminizam ubija velike muške poteze. Feminizam je sranje! Da me niko ne čuje, to je jedno veliko sranje. Hoću da dođeš po mene, uhvatiš me za ruku i odvedeš me negdje, i da ne znam gdje, samo da žmurim i ti da me vodiš, da prvi put u životu osjetim kako je to biti prava normalna žena. Uzbudljiva, duhovita i potresna priča o ljubavi, ljubomori, padu i ustajanju, o gubitku i ponovnom osvajanju vlastitog života. Ovo je knjiga o strahu i drhtanju, buci i bijesu, o popuštanju, slabosti i snazi, o jakoj ženi koja sreće jakog muškarca i prepušta mu se.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter