Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Sa tobom je sve moguće

Sa tobom je sve moguće

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tom Mičel


ISBN:

978-86-10-01670-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4823

Broj strana:

228

Težina:

349 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Za sve one koji su kao deca maštali o tome da pričaju sa životinjama
Priča koja je osvojila srca čitalaca širom sveta i podsetila ih da svet ponovo posmatraju očima deteta. Književni fenomen godine!
U burnim godinama istorije Argentine, kada se ova zemlja teturala na rubu anarhije, mladi profesor engleskog Tom spreman je da se otisne u susret sudbini kako bi utolio glad za pustolovinama koju je osećao još od malih nogu. Činjenica da će mu u tom pohodu kao prijatelj i saputnik biti dodeljen jedan pingvin, koji će nadahnuti pregršt priča za laku noć za generacije koje je tek trebalo da se rode, tada je bila još neslućena mogućnost, sudbinski zaokret koji je ležao daleko iznad zapadnog horizonta.
Nakon što je Tom pod izuzetno dramatičnim okolnostima spasao pingvina od opakih talasa nadomak obale, započinje nezaboravna avantura i veliko prijateljstvo između profesora i Huana Salvadora, krajnje autentičnog i neukrotivog pingvina sa talentom da očara i razveseli sve koji ga poznaju.

  • Originalni naziv: The Penguin Lessons /...
  • Prevodilac: Ljiljana Petrović Vesković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Za sve one koji su kao deca maštali o tome da pričaju sa životinjama Priča koja je osvojila srca čitalaca širom sveta i podsetila ih da svet ponovo posmatraju očima deteta. Književni fenomen godine! U burnim godinama istorije Argentine, kada se ova zemlja teturala na rubu anarhije, mladi profesor engleskog Tom spreman je da se otisne u susret sudbini kako bi utolio glad za pustolovinama koju je osećao još od malih nogu. Činjenica da će mu u tom pohodu kao prijatelj i saputnik biti dodeljen jedan pingvin, koji će nadahnuti pregršt priča za laku noć za generacije koje je tek trebalo da se rode, tada je bila još neslućena mogućnost, sudbinski zaokret koji je ležao daleko iznad zapadnog horizonta. Nakon što je Tom pod izuzetno dramatičnim okolnostima spasao pingvina od opakih talasa nadomak obale, započinje nezaboravna avantura i veliko prijateljstvo između profesora i Huana Salvadora, krajnje autentičnog i neukrotivog pingvina sa talentom da očara i razveseli sve koji ga poznaju.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter