Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Prvi negativac

Prvi negativac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Miranda July


ISBN:

978-9958-41-713-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M5651

Broj strana:

222

Težina:

370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Cheril Glickman vjeruje da ljubavna priča može trajati vječno i da se jedna duša može seliti od bebe do bebe. Ona radi u neprofitnoj organizaciji za promociju ženskih odbrambenih vještina, živi sama, jede uz sudoper koristeći uvijek istu viljušku i tanjir, što je dio njenog ’sistema’, toliko razrađenog da, kako ona sa zadovoljstvom kaže, ’s vremenom sve postane glatko do nivoa kada više ni samu sebe ne osjećam, kao da ne postojim’. Kada je šef i šefica zamole da u svoj stan privremeno primi njihovu dvadesetogodišnju kćerku Clee, njen ekscentrično uređen svijet raspada se u paramparčad. Ali upravo ista ta Clee, sebična i okrutna seks-bomba, svojim maltretiranjem primorava Cheril da se suoči sa stvarnošću i omogućava joj da, potpuno neočekivano, pronađe ljubav svog života.
Nježan i napet, lukavo urnebesan, prošaran divljim seksualnim fantazijama i silovitom majčinskom ljubavlju, prvi roman Mirande Džulaj pokazuje da je ova autorica, spektakularno originalna i ikonična, važan glas današnjice i spisateljica za sva vremena.

  • Prevodilac: Aleksandar Milajić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Cheril Glickman vjeruje da ljubavna priča može trajati vječno i da se jedna duša može seliti od bebe do bebe. Ona radi u neprofitnoj organizaciji za promociju ženskih odbrambenih vještina, živi sama, jede uz sudoper koristeći uvijek istu viljušku i tanjir, što je dio njenog ’sistema’, toliko razrađenog da, kako ona sa zadovoljstvom kaže, ’s vremenom sve postane glatko do nivoa kada više ni samu sebe ne osjećam, kao da ne postojim’. Kada je šef i šefica zamole da u svoj stan privremeno primi njihovu dvadesetogodišnju kćerku Clee, njen ekscentrično uređen svijet raspada se u paramparčad. Ali upravo ista ta Clee, sebična i okrutna seks-bomba, svojim maltretiranjem primorava Cheril da se suoči sa stvarnošću i omogućava joj da, potpuno neočekivano, pronađe ljubav svog života. Nježan i napet, lukavo urnebesan, prošaran divljim seksualnim fantazijama i silovitom majčinskom ljubavlju, prvi roman Mirande Džulaj pokazuje da je ova autorica, spektakularno originalna i ikonična, važan glas današnjice i spisateljica za sva vremena.

Dodatne informacije

Izdavač Šahinpašić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter