Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ukus poljupca prelepe Šardone

Ukus poljupca prelepe Šardone

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Heder Hejford


ISBN:

978-86-521-2257-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5504

Broj strana:

216

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Bogatstvo, slava i lepota tope se u vinu ljubavi.

Šardone je prelepa blondina, srednja ćerka velikog Ksavijera Sen Pjera, poznatog po skandalima, ogromnim vinogradima i vinima koja pravi. Rešena da popravi lošu sliku svoje porodice u javnosti, Šardone se sprema da osvoji nagradu na dobrotvornom takmičenju i time pomogne ugroženim doseljenicima. Međutim, ne sanja kakvog rivala će imati na trkačkoj stazi i raskošnim prijemima, nespremna na izazov koji se zove Rajder Mekbrajd.

Mnogo pre no što se njegovo lice pojavilo na naslovnim stranama tračerskih magazina, Rajder Mekbrajd je rastao u radničkoj porodici i vodio računa o braći, sestri i majci, pošto mu je otac nastradao u nesreći. Rajder sve zna o sestrama Sen Pjer, ali tek kada počne da se takmiči s atraktivnom Šardone, shvata da će to biti i borba sa sopstvenim srcem, bitka koju je slatko izgubiti.

Bogata naslednica i poznati glumac, u početku suparnici, sve više postaju zainteresovani jedno za drugo. Blizina i posvećenost istom cilju čine svoje, ali javljaju se i aveti prošlosti koje se nadnose nad njih. Hoće li iskrena ljubav biti jedini pobednik?

  • Originalni naziv: A Taste of Sauvignon...
  • Prevodilac: Dijana Đelošević
  • Edicija: Misterija ljubavi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Bogatstvo, slava i lepota tope se u vinu ljubavi. Šardone je prelepa blondina, srednja ćerka velikog Ksavijera Sen Pjera, poznatog po skandalima, ogromnim vinogradima i vinima koja pravi. Rešena da popravi lošu sliku svoje porodice u javnosti, Šardone se sprema da osvoji nagradu na dobrotvornom takmičenju i time pomogne ugroženim doseljenicima. Međutim, ne sanja kakvog rivala će imati na trkačkoj stazi i raskošnim prijemima, nespremna na izazov koji se zove Rajder Mekbrajd. Mnogo pre no što se njegovo lice pojavilo na naslovnim stranama tračerskih magazina, Rajder Mekbrajd je rastao u radničkoj porodici i vodio računa o braći, sestri i majci, pošto mu je otac nastradao u nesreći. Rajder sve zna o sestrama Sen Pjer, ali tek kada počne da se takmiči s atraktivnom Šardone, shvata da će to biti i borba sa sopstvenim srcem, bitka koju je slatko izgubiti. Bogata naslednica i poznati glumac, u početku suparnici, sve više postaju zainteresovani jedno za drugo. Blizina i posvećenost istom cilju čine svoje, ali javljaju se i aveti prošlosti koje se nadnose nad njih. Hoće li iskrena ljubav biti jedini pobednik?

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter