Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Skriveni uzdasi

Skriveni uzdasi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01318-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D1036

Broj strana:

296

Težina:

404 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Od momenta kad su njegove usne dotakle moje, znala sam da je majstor u tome. Znala sam da igra igru. Koliko ću ga daleko pustiti da ide?

Pojavio se u njenom životu poput čudesnog rješenja za sve nagomilane probleme. A bez posla i novca na računu, imala ih je napretek. I baš kada se u njenoj budućnosti nije nazirala ni iskra nade, u poštanskom sandučetu pronašla je kovertu koja će joj promijeniti život - ali će je i primorati da preispita sva svoja uvjerenja.

Misteriozne koverte sa čekovima ispisanim na nevjerovatne sume nastaviće da stižu svakog mjeseca. Bez potpisa. Bez povratne adrese. Samo sa njenim imenom i porukom koja se otkriva sa svakom novom pošiljkom.

A onda dolazi trenutak da tajanstveni dobročinitelj naplati dug. U skrivenoj igri žudnje koja opija sva čula i dovodi do ludila, on ima čvrstu namjeru da upozna svaki kutak njenog tjela i njene duše - ali hoće li mu ona to dopustiti?

Priča koja će doprijeti do svakog ženskog srca. Emotivna, uzbudljiva i sasvim neodoljiva!

Opojno štivo koje nećete moći da ispustite iz ruku! - USA Today

  • Originalni naziv: Alpha
  • Prevodilac: Nataša Andrić
  • Izdanje: 11
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od momenta kad su njegove usne dotakle moje, znala sam da je majstor u tome. Znala sam da igra igru. Koliko ću ga daleko pustiti da ide? Pojavio se u njenom životu poput čudesnog rješenja za sve nagomilane probleme. A bez posla i novca na računu, imala ih je napretek. I baš kada se u njenoj budućnosti nije nazirala ni iskra nade, u poštanskom sandučetu pronašla je kovertu koja će joj promijeniti život - ali će je i primorati da preispita sva svoja uvjerenja. Misteriozne koverte sa čekovima ispisanim na nevjerovatne sume nastaviće da stižu svakog mjeseca. Bez potpisa. Bez povratne adrese. Samo sa njenim imenom i porukom koja se otkriva sa svakom novom pošiljkom. A onda dolazi trenutak da tajanstveni dobročinitelj naplati dug. U skrivenoj igri žudnje koja opija sva čula i dovodi do ludila, on ima čvrstu namjeru da upozna svaki kutak njenog tjela i njene duše - ali hoće li mu ona to dopustiti? Priča koja će doprijeti do svakog ženskog srca. Emotivna, uzbudljiva i sasvim neodoljiva! Opojno štivo koje nećete moći da ispustite iz ruku! - USA Today

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter