Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Bornov imperativ

Bornov imperativ

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01754-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5118

Broj strana:

376

Težina:

484 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tajni agent bez prošlosti poći će opasnim tragom izdaje i obmane kako bi sprečio zaveru koja na kocku stavlja budućnost čitavog sveta.
Čovek kojeg je Džejson Born izvukao iz hladnih voda Baltika nekim je čudom živ, iako je prekriven ledom i obilno krvari iz rane od metka. Budi se bez sećanja, ne zna ni ko je ni šta mu se dogodilo. Bornova stara prijateljica i agentkinja Mosada, Rebeka, možda jedina zna odgovor na ova i mnoga druga pitanja jer već nedeljama pokušava da pronađe tog čoveka koji sad leži bespomoćan u krevetu kao zarobljenik sopstvene amnezije.

U grozničavoj poteri, ona zanemaruje sve protokole svoje agencije i rizikuje da bude likvidirana na licu mesta ako je njene nekadašnje kolege uhvate.

Tokom opasne potrage za tajnom koja može promeniti sudbinu čovečanstva, Born će iskusiti i slast pobede i gorki ukus poraza, a njegov život više nikada neće biti isti. Da li će Born otkriti identitet tajanstvenog čoveka ili će moćnije sile prve stići do njega?

Od Stokholma i Meksiko Sitija pa sve do Pekinga i Vašingtona, Born i Rebeka će se naći u lavirintu ogledalau kojem niko nije onakav kakvim se čini.

  • Originalni naziv: Robert Ludlum"s the Bourne...
  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tajni agent bez prošlosti poći će opasnim tragom izdaje i obmane kako bi sprečio zaveru koja na kocku stavlja budućnost čitavog sveta. Čovek kojeg je Džejson Born izvukao iz hladnih voda Baltika nekim je čudom živ, iako je prekriven ledom i obilno krvari iz rane od metka. Budi se bez sećanja, ne zna ni ko je ni šta mu se dogodilo. Bornova stara prijateljica i agentkinja Mosada, Rebeka, možda jedina zna odgovor na ova i mnoga druga pitanja jer već nedeljama pokušava da pronađe tog čoveka koji sad leži bespomoćan u krevetu kao zarobljenik sopstvene amnezije. U grozničavoj poteri, ona zanemaruje sve protokole svoje agencije i rizikuje da bude likvidirana na licu mesta ako je njene nekadašnje kolege uhvate. Tokom opasne potrage za tajnom koja može promeniti sudbinu čovečanstva, Born će iskusiti i slast pobede i gorki ukus poraza, a njegov život više nikada neće biti isti. Da li će Born otkriti identitet tajanstvenog čoveka ili će moćnije sile prve stići do njega? Od Stokholma i Meksiko Sitija pa sve do Pekinga i Vašingtona, Born i Rebeka će se naći u lavirintu ogledalau kojem niko nije onakav kakvim se čini.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter