Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Apisov apostol

Apisov apostol

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2375-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5721

Broj strana:

330

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pukovnik Apis je preživeo. Crna ruka i danas postoji.

Novi roman autora bestselera Zavet heroja.

Legenda kaže da Ujedinjenje ili smrt - tajna srpska organizacija poznatija kao Crna ruka - nikada nije ni prestala da postoji, a da je streljanje harizmatičnog vođe pukovnika Apisa, koji je predvodio Majski prevrat i svrgavanje dinastije Obrenovića, bilo inscenirano. Sklonjeni u Ameriku, članovi organizacije nastavljaju da vode borbu za ciljeve koji su zacrtani još 1911. godine. S vremenom organizacija se širila i nastavila delovanje sve do danas.

Roman Apisov apostol prati uzbudljiv život novinara Pavla Govedarice, koji od običnog piskarala napreduje do mesta urednika. Pošto ga je Crna ruka zavrbovala, napisaće seriju vatrenih političkih tekstova u kojima otkriva afere o skandaloznom kriminalu u vrhu sistema. Ali kad Pavla osude što je ubio čoveka u saobraćajnoj nesreći, odvažni novinar biće primoran da pobegne u Ameriku sa lažnim pasošem.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pukovnik Apis je preživeo. Crna ruka i danas postoji. Novi roman autora bestselera Zavet heroja. Legenda kaže da Ujedinjenje ili smrt - tajna srpska organizacija poznatija kao Crna ruka - nikada nije ni prestala da postoji, a da je streljanje harizmatičnog vođe pukovnika Apisa, koji je predvodio Majski prevrat i svrgavanje dinastije Obrenovića, bilo inscenirano. Sklonjeni u Ameriku, članovi organizacije nastavljaju da vode borbu za ciljeve koji su zacrtani još 1911. godine. S vremenom organizacija se širila i nastavila delovanje sve do danas. Roman Apisov apostol prati uzbudljiv život novinara Pavla Govedarice, koji od običnog piskarala napreduje do mesta urednika. Pošto ga je Crna ruka zavrbovala, napisaće seriju vatrenih političkih tekstova u kojima otkriva afere o skandaloznom kriminalu u vrhu sistema. Ali kad Pavla osude što je ubio čoveka u saobraćajnoj nesreći, odvažni novinar biće primoran da pobegne u Ameriku sa lažnim pasošem.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter