Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Devojke

Devojke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ema Klajn


ISBN:

9788652124145

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5493

Broj strana:

304

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ovaj izvanredni roman nezaboravan je portret devojaka u periodu kada postaju žene, i kada u životu sve može da pođe po zlu.

Severna Kalifornija, kraj turbulentnih šezdesetih. Na početku leta usamljena i zamišljena tinejdžerka Evi Bojd u parku će ugledati grupu devojaka čije slobodno ponašanje, nehajno odevanje i opasna aura razuzdanosti smesta privlače njenu pažnju. Evi postaje opčinjena čarobnom starijom devojkom Suzan i biva uvučena u kult koji će ubrzo izaći na zao glas i čiji je vođa jedan vrlo harizmatičan čovek.

Skriven u brdima, njihov veliki ranč sablasan je i oronuo, ali za Evi to je egzotično mesto i ona očajnički želi da bude prihvaćena. Ona sve više vremena provodi odvojena od majke i daleko od ritma svog uobičajenog života. Kako njena opsednutost starijom devojkom raste, Evi uopšte ne uviđa da se sve više bliži nezamislivom nasilju.

Devojke su briljantan roman koji ponire u neverovatne psihološke dubine, čudesno i sjajno napisan.

  • Originalni naziv: The Girls / Emma Cline...
  • Prevodilac: Dijana Radinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovaj izvanredni roman nezaboravan je portret devojaka u periodu kada postaju žene, i kada u životu sve može da pođe po zlu. Severna Kalifornija, kraj turbulentnih šezdesetih. Na početku leta usamljena i zamišljena tinejdžerka Evi Bojd u parku će ugledati grupu devojaka čije slobodno ponašanje, nehajno odevanje i opasna aura razuzdanosti smesta privlače njenu pažnju. Evi postaje opčinjena čarobnom starijom devojkom Suzan i biva uvučena u kult koji će ubrzo izaći na zao glas i čiji je vođa jedan vrlo harizmatičan čovek. Skriven u brdima, njihov veliki ranč sablasan je i oronuo, ali za Evi to je egzotično mesto i ona očajnički želi da bude prihvaćena. Ona sve više vremena provodi odvojena od majke i daleko od ritma svog uobičajenog života. Kako njena opsednutost starijom devojkom raste, Evi uopšte ne uviđa da se sve više bliži nezamislivom nasilju. Devojke su briljantan roman koji ponire u neverovatne psihološke dubine, čudesno i sjajno napisan.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter