Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Zagonetna narukvica Artura Pepera

Zagonetna narukvica Artura Pepera

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2481-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5488

Broj strana:

320

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Četrdeset godina braka.
Osam tajanstvenih privjesaka na narukvici.
Jedna velika avantura.

U ovom romanu punom snažnih osjećanja i vedrog duha jedan dopadljivi udovac otiskuje se u avanturu koja će mu izmijeniti život.

Arturu Peperu je šezdeset devet godina, a njegov život je vrlo jednostavan. Ujutru ustaje tačno u pola osam, baš kao i dok je njegova žena Mirijam bila živa, zatim oblači svakog dana iste sive pantalone i tamnožuti pulover, zaliva svoju paprat Frederiku i izlazi u vrt.

Na godišnjicu Mirijamine smrti nešto se iznenada mijenja. Raspremajući Mirijamine stvari, Artur pronalazi skupocjenu zlatnu narukvicu s privescima koju nikad pre nije vidio. Uslijediće iznenađujuća, nezaboravna odiseja, koja će odvesti Artura do Londona, Pariza, i čak u Indiju, dok bude tragao za pričama koje krije svaki privjesak i otkrivao istinu o tajnom Mirijaminom životu prije nego što je upoznala njega. Na svom putovanju Artur će na potpuno neočekivanim mjestima pronaći nadu, iscjeljenje i saznati mnogo toga i o samom sebi.

Zagonetna narukvica Artura Pepera bogata je nezaboravnim likovima širokog srca i simpatičnih mana. Neobično šarmantni roman Fedre Patrik radosna je oda u slavu beskrajnih mogućnosti koje pruža život.

Topla i snažna priča o braku, tugi i uspomenama kroz koju vas vodi nespretni, strogi i veoma dragi Artur. Booklist

Neobična i ljupka avantura koja govori o tome da nas osoba koja nas voli često poznaje bolje od nas samih. Marthastewartweddings.com

  • Originalni naziv: The Curious Charms of...
  • Prevodilac: Tatjana Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x120
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Četrdeset godina braka. Osam tajanstvenih privjesaka na narukvici. Jedna velika avantura. U ovom romanu punom snažnih osjećanja i vedrog duha jedan dopadljivi udovac otiskuje se u avanturu koja će mu izmijeniti život. Arturu Peperu je šezdeset devet godina, a njegov život je vrlo jednostavan. Ujutru ustaje tačno u pola osam, baš kao i dok je njegova žena Mirijam bila živa, zatim oblači svakog dana iste sive pantalone i tamnožuti pulover, zaliva svoju paprat Frederiku i izlazi u vrt. Na godišnjicu Mirijamine smrti nešto se iznenada mijenja. Raspremajući Mirijamine stvari, Artur pronalazi skupocjenu zlatnu narukvicu s privescima koju nikad pre nije vidio. Uslijediće iznenađujuća, nezaboravna odiseja, koja će odvesti Artura do Londona, Pariza, i čak u Indiju, dok bude tragao za pričama koje krije svaki privjesak i otkrivao istinu o tajnom Mirijaminom životu prije nego što je upoznala njega. Na svom putovanju Artur će na potpuno neočekivanim mjestima pronaći nadu, iscjeljenje i saznati mnogo toga i o samom sebi. Zagonetna narukvica Artura Pepera bogata je nezaboravnim likovima širokog srca i simpatičnih mana. Neobično šarmantni roman Fedre Patrik radosna je oda u slavu beskrajnih mogućnosti koje pruža život. Topla i snažna priča o braku, tugi i uspomenama kroz koju vas vodi nespretni, strogi i veoma dragi Artur. Booklist Neobična i ljupka avantura koja govori o tome da nas osoba koja nas voli često poznaje bolje od nas samih. Marthastewartweddings.com

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter