Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Knjiga života

Knjiga života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-266-593-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2613

Broj strana:

553

Težina:

823 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

54,40 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga života, posljednji dio trilogije All souls, odgonetnut će sve tajne stoljećima skrivane u Ashmoleu 782. Diana Bishop i Matthew Clairmont te njihova nerođena djeca nalaze se pred neviđenim zaprekama, a njihov povratak iz elizabetinskog Londona u sadašnjost otkriva im da su svi njihovi strahovi i neprijatelji još uvijek tu i da se s njima moraju suočiti. Jedino što može sačuvati njihovu ljubav jest sastavljanje tajnovitog rukopisa s tri izgubljene stranice. Matthew, Diana i njihovi malobrojni prijatelji diljem svijeta, od londonskih palača do sveučilišnih laboratorija Nove Engleske, pomoću drevnih znanja i postignuća moderne znanosti traže izgubljene stranice i tajnu koju one kriju. U najnapetijem nastavku Diana Bishop morat će osloboditi sve svoje moći da pomogne svome mužu i da zajedno osiguraju budućnost za svoju djecu.
Knjiga života maestralan je krešendo trilogije All souls u kojem su vještice, vampiri i demoni prikazani dojmljivo trodimenzionalno, roman prepun strasti koji govori o nama danas i vječnoj ljubavi za kojom svatko traga. S više od milijun primjeraka prodanih samo u Sjedinjenim Američkim Državama i s prijevodima na trideset četiri jezika trilogija Deborah Harkness jedan je od najuspješnijih serijala proteklih godina.

  • Prevodilac: Dražen Čulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga života, posljednji dio trilogije All souls, odgonetnut će sve tajne stoljećima skrivane u Ashmoleu 782. Diana Bishop i Matthew Clairmont te njihova nerođena djeca nalaze se pred neviđenim zaprekama, a njihov povratak iz elizabetinskog Londona u sadašnjost otkriva im da su svi njihovi strahovi i neprijatelji još uvijek tu i da se s njima moraju suočiti. Jedino što može sačuvati njihovu ljubav jest sastavljanje tajnovitog rukopisa s tri izgubljene stranice. Matthew, Diana i njihovi malobrojni prijatelji diljem svijeta, od londonskih palača do sveučilišnih laboratorija Nove Engleske, pomoću drevnih znanja i postignuća moderne znanosti traže izgubljene stranice i tajnu koju one kriju. U najnapetijem nastavku Diana Bishop morat će osloboditi sve svoje moći da pomogne svome mužu i da zajedno osiguraju budućnost za svoju djecu. Knjiga života maestralan je krešendo trilogije All souls u kojem su vještice, vampiri i demoni prikazani dojmljivo trodimenzionalno, roman prepun strasti koji govori o nama danas i vječnoj ljubavi za kojom svatko traga. S više od milijun primjeraka prodanih samo u Sjedinjenim Američkim Državama i s prijevodima na trideset četiri jezika trilogija Deborah Harkness jedan je od najuspješnijih serijala proteklih godina.

Dodatne informacije

Izdavač Fraktura
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter