Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Knjiga bez naslova

Knjiga bez naslova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: N/A


ISBN:

978-86-7436-983-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1321

Broj strana:

393

Težina:

499 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Detektiv Majls Džensen dobija poziv da istraži seriju ubistava u Santa Mondegi, gradu bezakonja. Ovo bi bilo sasvim uobičajena pojava na njegovim surovim ulicama da Džensen nije glavni detektiv za istrage o natprirodnim pojavama. Središte vratolomnog zapleta je zagonetni plavi kamen - Mjesečevo oko - kao i mnogi koji žele da ga se dočepaju: masovni ubica - alkoholičar, plaćenik koji misli da je Elvis i dva monaha. Računajte i na gazdu lokalnih kriminalaca, ženu sa amnezijom koja se upravo probudila iz petogodišnje kome, cigansku proročicu, nesrećnog hotelskog portira, koji zaplet brzo učine još zamršenijim. Šta je to što povezuje sve ove ljude sa neobičnom knjigom bez naslova, drevnom knjigom nepoznatog autora koju, čini se, niko nije uspio da pročita - i preživi? Svako ko je pokušao da je pročita ubijen je. Šta li sve ovo znači?
Malo je reći da se Knjiga bez naslova poigrava obrascima vesterna, detektivske proze i fantastičke književnosti. Ona je istovremeno vrhunski vestern, vrhunski krimi roman i vrhunsko fantastičko štivo.

  • Prevodilac: Goran Skrobonja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Detektiv Majls Džensen dobija poziv da istraži seriju ubistava u Santa Mondegi, gradu bezakonja. Ovo bi bilo sasvim uobičajena pojava na njegovim surovim ulicama da Džensen nije glavni detektiv za istrage o natprirodnim pojavama. Središte vratolomnog zapleta je zagonetni plavi kamen - Mjesečevo oko - kao i mnogi koji žele da ga se dočepaju: masovni ubica - alkoholičar, plaćenik koji misli da je Elvis i dva monaha. Računajte i na gazdu lokalnih kriminalaca, ženu sa amnezijom koja se upravo probudila iz petogodišnje kome, cigansku proročicu, nesrećnog hotelskog portira, koji zaplet brzo učine još zamršenijim. Šta je to što povezuje sve ove ljude sa neobičnom knjigom bez naslova, drevnom knjigom nepoznatog autora koju, čini se, niko nije uspio da pročita - i preživi? Svako ko je pokušao da je pročita ubijen je. Šta li sve ovo znači? Malo je reći da se Knjiga bez naslova poigrava obrascima vesterna, detektivske proze i fantastičke književnosti. Ona je istovremeno vrhunski vestern, vrhunski krimi roman i vrhunsko fantastičko štivo.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter