Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Javno - privatna partnerstva

Javno - privatna partnerstva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-246-114-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K5399

Broj strana:

380

Težina:

759 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

65,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

NAČELA POLITIKE I FINANCIRANJE

U knjizi Javno-privatna partnerstva, načela politike i financiranje E. R. Yescombe fokusira se na praktične koncepte, pitanja i tehnike, pri čemu ne pretpostavlja nikakvo prethodno znanje o politikama ili tehnikama financiranja javno - privatnih partnerstva (JPP-ova).

Tijekom zadnjeg desetljeća financiranje je privatnog sektora kroz javno-privatna partnerstva (JPP-ove) postalo vrlo popularno u cijelom svijetu kao način osiguravanja i održavanja infrastrukture javnog sektora u sektorima poput prijevoza (ceste, mostovi, tuneli, željeznica, brodskih i zrakoplovnih luka), društvene infrastrukture (bolnice, škole, zatvori, društveni smještaj), javnih komunalija (opskrba vodom, obrada otpadnih voda, odlaganje otpada), vladinih ureda te drugih specijaliziranih usluga (poput komunikacijskih mreža ili obrambene opreme).

Javno-privatno partnerstvo, temeljeno na autorovom praktičnom iskustvu i u javnom i u privatnom sektoru, daje pregled ključnih pitanja i uspoređuje međunarodne prakse politika u odlučivanju prihvatiti ili ne JPP i specifičnu primjenu pristupa ovoj politici kroz JPP ugovore, a od čitatelja ne očekuje nikakvo prethodno znanje o projektnom financiranju. Javno-privatno partnerstvo bavi se i s koncesijskim i PFI modelima JPP-ova te omogućava strukturirano uvođenje u ovo područje. Autor se usmjerava na praktične koncepte, pitanja i tehnike, pri čemu ne pretpostavlja nikakvo prethodno znanje o politikama ili financiranju JPP-ova iz međunarodne perspektive prikazuje okvir i razvoj politike JPP-a; pokriva financijske analize, strukturiranje i investiranje u JPP-ove i sa strane javnog i sa strane privatnog sektora.

  • Originalni naziv: Public - Private Partnerships...
  • Prevodilac: Ana Herman
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x250
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

NAČELA POLITIKE I FINANCIRANJE U knjizi Javno-privatna partnerstva, načela politike i financiranje E. R. Yescombe fokusira se na praktične koncepte, pitanja i tehnike, pri čemu ne pretpostavlja nikakvo prethodno znanje o politikama ili tehnikama financiranja javno - privatnih partnerstva (JPP-ova). Tijekom zadnjeg desetljeća financiranje je privatnog sektora kroz javno-privatna partnerstva (JPP-ove) postalo vrlo popularno u cijelom svijetu kao način osiguravanja i održavanja infrastrukture javnog sektora u sektorima poput prijevoza (ceste, mostovi, tuneli, željeznica, brodskih i zrakoplovnih luka), društvene infrastrukture (bolnice, škole, zatvori, društveni smještaj), javnih komunalija (opskrba vodom, obrada otpadnih voda, odlaganje otpada), vladinih ureda te drugih specijaliziranih usluga (poput komunikacijskih mreža ili obrambene opreme). Javno-privatno partnerstvo, temeljeno na autorovom praktičnom iskustvu i u javnom i u privatnom sektoru, daje pregled ključnih pitanja i uspoređuje međunarodne prakse politika u odlučivanju prihvatiti ili ne JPP i specifičnu primjenu pristupa ovoj politici kroz JPP ugovore, a od čitatelja ne očekuje nikakvo prethodno znanje o projektnom financiranju. Javno-privatno partnerstvo bavi se i s koncesijskim i PFI modelima JPP-ova te omogućava strukturirano uvođenje u ovo područje. Autor se usmjerava na praktične koncepte, pitanja i tehnike, pri čemu ne pretpostavlja nikakvo prethodno znanje o politikama ili financiranju JPP-ova iz međunarodne perspektive prikazuje okvir i razvoj politike JPP-a; pokriva financijske analize, strukturiranje i investiranje u JPP-ove i sa strane javnog i sa strane privatnog sektora.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter