Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Izgubljena čast

Izgubljena čast

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Quick


ISBN:

9532180958

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0018

Broj strana:

383

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Od ugodne izoliranosti malena sela na morskoj obali do blještave gužve u otmjenim londonskim krugovima razvija se ova uzbudljiva priča o posve nevjerojatnom paru... koji će uskoro otkriti zanos ljubavi. U to uopće nije bilo sumnje.

Gospođici Harriet Pomeroy trebao je muškarac. Netko snažan i pametan tko će joj pomoći rastjerati beskrupulozne lopove koji svoj plijen skrivaju u njezinim voljenim špiljama. No kad je Harriet u pomoć pozvala Gideona Westbrooka, vikonta St. Justina, nije mogla znati da izaziva vraga...

Prozvali su ga Zvijer iz dvorca Blackthorne zbog lica punog ožiljaka i mračne prošlosti, a bio je snažan, žestok i na zlu glasu. Ipak, Harriet ga se nije bojala. U njegovim je svijetlosmeđim očima vidjela bol koju je željela ukloniti... kao i veliku strast na koju je žudjela odgovoriti. Uhvaćena u pandžama Zvijeri, Harriet mora naći način da osvoji njegovo srce i izbjegne smrtonosnu zamku lukava nitkova koji bi ih želio zauvijek razdvojiti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 115x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Od ugodne izoliranosti malena sela na morskoj obali do blještave gužve u otmjenim londonskim krugovima razvija se ova uzbudljiva priča o posve nevjerojatnom paru... koji će uskoro otkriti zanos ljubavi. U to uopće nije bilo sumnje. Gospođici Harriet Pomeroy trebao je muškarac. Netko snažan i pametan tko će joj pomoći rastjerati beskrupulozne lopove koji svoj plijen skrivaju u njezinim voljenim špiljama. No kad je Harriet u pomoć pozvala Gideona Westbrooka, vikonta St. Justina, nije mogla znati da izaziva vraga... Prozvali su ga Zvijer iz dvorca Blackthorne zbog lica punog ožiljaka i mračne prošlosti, a bio je snažan, žestok i na zlu glasu. Ipak, Harriet ga se nije bojala. U njegovim je svijetlosmeđim očima vidjela bol koju je željela ukloniti... kao i veliku strast na koju je žudjela odgovoriti. Uhvaćena u pandžama Zvijeri, Harriet mora naći način da osvoji njegovo srce i izbjegne smrtonosnu zamku lukava nitkova koji bi ih želio zauvijek razdvojiti.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter