Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog



Novost

12.04.2017

Knjiga.ba vam predstavlja - „knjige o samopomoći“

U životu možete napredovati tek kada upoznate sami sebe i savladate vlastite strahove. Zato vam Knjiga.ba preporučuje neke od naslova iz svoje bogate kolekcije knjiga o „samopomoći“.

Gabrijela Bernstajn - Univerzum vas podržava - Preobrazite strah u veru

U svojoj najnovijoj knjizi Univerzum vas podržava, Gabrijela Bernstajn, autorka bestselera Njujork tajmsa, podučava čitaoce kako da preobraze svoj strah u vjeru, da bi živjeli pod božanskim vođstvom. Svaka priča i lekcija u knjizi vode čitaoce ka uklanjanju prepreka pred onim za čim najviše žude: srećom, sigurnošću, i jasnim ciljem. Te lekcije pomažu vam da se oslobodite potrebe za kontrolom, kako biste mogli da se prepustite osjećaju izvijesnosti i slobode. Uče vas da prestanete da jurite za životom i da, umjesto toga, istinski živite.

 

Debora King - Istina isceljuje - Ono što krijete može da Vas povredi

Koristeći priče svojih klijenata i nekih slavnih ličnosti i govoreći o svom nevjerovatnom putovanju ka iscjeljenju, Debora King pokazuje kako svako od nas može da se oslobodi duboko ukorijenjenih slojeva negiranja, straha i ljutnje i na taj način iscjeli svoj um i tijelo.

Istina iscjeljuje je obavezno štivo za svakog istinskog tragaoca. - Kerolin Mis, autorka Anatomija duha i Prkoseći gravitaciji

Već dugo smatram da je otkrivanje i prihvatanje naših osjećanja iscjeljujuće i osnažujuće.Ova knjiga nam pokazuje kako da to učinimo. Moje najtoplije preporuke. - Džek Kenfild, ko-autor serije knjiga bestselera po Njujork tajmsu Pileća supa za dušu

Dipak Čopra, Kimberli Snajder - Radikalna lepota - Kako da se preobrazite i spolja i iznutra

Osjetite se ljepše, zdravije i energičnije nego ikad! Sada postoji revolucionarni, novi način koji vam pomaže da shvatite svoju istinsku ljepotu koja vam je rođenjem data!

Dipak Čopra, vodeći pionir integrativne medicine i autor bestselera Njujork tajmsa Čega ste gladni?, i Kimberli Snajder, omiljena holivudska nutricionistkinja i autorka bestselera Njujork tajmsa Rješenje za detoksikaciju ljepote, nude uzbudljiv i praktičan program koji će vam pomoći da se preobrazite i spolja i iznutra.

Za više zanimljivih naslova posjetite najveću online knjižaru u BiH na adresi Knjiga.ba

 

Vrati se na vijesti
Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Preporuka

Slika knjige

Gospođa

E L James

Redovna Cijena: 26,00 KM

Snižena cijena: 20,00 KM

Ostale knjige na preporuci

Popust

Slika knjige

Crni krst

Stiven Lohed

Redovna Cijena: 19,00 KM

Snižena cijena: 13,00 KM

Ostale knjige na popustu