Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles

TMNT: Teenage Mutant Ninja Turtles

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: UbiSoft


ISBN:

3307210248060

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1019

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Teenage Mutant Ninja Turtles... svima bi taj naziv trebao biti poznat. Mutirane kornjače su se do danas pojavile u svim mogućim oblicima - od stripa, preko crtića i filmova pa sve do videoigara. Uskoro dolazi novi film, a za njime dolazi i nova igra.

U igi su sve četiri kornjače - Rafael, Leonardo, Donatello i Michelangelo. Priča je nezanimljiva i pomalo dječja, a glasi ovako: nakon što je otpušten sa svog posla, Max Winter stvara i okuplja gomilu opasnog ološa. Sve to pogađa New York, a samim tim i naše kornjače, koje ga moraju spriječiti. Ništa novo i neočekivano, klasična superherojska priča.

Radi o laganoj igri s jednostavnim kontrolama, prilagođena dječijem uzrastu. Svaka kornjača ima svoje sposobnosti, a komboe se izvodi pritiskanjem jedne komande par puta. Dakle, borba se svodi na button-mashing. Zanimljiva stvar su timske borbe u kojima vam pomažu ostale kornjače, borbe s bossovima i Turtle Time, kojim usporavate neprijatelje i riješavate ih se na zanimljive načine. Do njega dolazite punjenjem linije, koju punite tako da zadate neprijateljima nekoliko neblokiranih udaraca zaredom. Igra će sadržavati stvari koje ćete moći otključati vašim vještinama, a tu će se bodovati vrijeme potrebno za završavanje levela, vaše umijeće borbe i količina skupljenh zlatnika. Najviše što od igre očekujemo su platformski elementi slični onima iz PoP-e, koje bi igra trebala sadržavati. Također, sadržavat će zanimljive lokacije - od ulica, podzemlja, kanalizacija i nebodera Velike Jabuke, pa sve do planina, džungle i špilja.

Možemo se samo nadati najboljem. Pozitivna strana igre je promjena enginea i upotreba Prince of Persia elemenata.

Igra zahtijeva Windows XP ili Vistu. 512MB memorije i grafičku karticu sa barem 64MB memorije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Teenage Mutant Ninja Turtles... svima bi taj naziv trebao biti poznat. Mutirane kornjače su se do danas pojavile u svim mogućim oblicima - od stripa, preko crtića i filmova pa sve do videoigara. Uskoro dolazi novi film, a za njime dolazi i nova igra. U igi su sve četiri kornjače - Rafael, Leonardo, Donatello i Michelangelo. Priča je nezanimljiva i pomalo dječja, a glasi ovako: nakon što je otpušten sa svog posla, Max Winter stvara i okuplja gomilu opasnog ološa. Sve to pogađa New York, a samim tim i naše kornjače, koje ga moraju spriječiti. Ništa novo i neočekivano, klasična superherojska priča. Radi o laganoj igri s jednostavnim kontrolama, prilagođena dječijem uzrastu. Svaka kornjača ima svoje sposobnosti, a komboe se izvodi pritiskanjem jedne komande par puta. Dakle, borba se svodi na button-mashing. Zanimljiva stvar su timske borbe u kojima vam pomažu ostale kornjače, borbe s bossovima i Turtle Time, kojim usporavate neprijatelje i riješavate ih se na zanimljive načine. Do njega dolazite punjenjem linije, koju punite tako da zadate neprijateljima nekoliko neblokiranih udaraca zaredom. Igra će sadržavati stvari koje ćete moći otključati vašim vještinama, a tu će se bodovati vrijeme potrebno za završavanje levela, vaše umijeće borbe i količina skupljenh zlatnika. Najviše što od igre očekujemo su platformski elementi slični onima iz PoP-e, koje bi igra trebala sadržavati. Također, sadržavat će zanimljive lokacije - od ulica, podzemlja, kanalizacija i nebodera Velike Jabuke, pa sve do planina, džungle i špilja. Možemo se samo nadati najboljem. Pozitivna strana igre je promjena enginea i upotreba Prince of Persia elemenata. Igra zahtijeva Windows XP ili Vistu. 512MB memorije i grafičku karticu sa barem 64MB memorije.

Dodatne informacije

Izdavač UbiSoft
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter