Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

IL 2: Sturmovik 1946

IL 2: Sturmovik 1946

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: UbiSoft


ISBN:

8716051020547

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4406

Broj strana:

0

Težina:

100 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,95 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

IL-2 Sturmovik je prisutan na tržištu igara nešto dulje od pet godina. Tijekom tog razdoblja dokazao se kao jedan od ponajboljih simulatora letenja. Predstavlja zapravo jedinu ozbiljnu simulaciju letenja.

Do sada su izašle mnoge ekspanzije za Sturmovika i vjerovali ili ne sve su objedinjene u ovom posljednjem naslovu. Pomalo čudan koncept, no Ubisoft je odlučio staviti ama baš sve što se ikada pojavilo u Sturmoviku u jedno jedino izdanje. Naslov daje naslutiti igraču da se radnja odvija nakon Drugog Svjetskog rata što je i istina i dostupno je nekoliko prototipova aviona koji su razvijani tijekom rata, ali nikada nisu ušli u upotrebu, što zbog svoje ekstravagantnosti i nepraktičnosti, a što zbog nedostatak sredstava.

Podatak koji najzornije opisuje koliko je realističan Sturmovik i koliko je truda uloženo u modeliranje svakog pojedinog zrakoplova je činjenica da se napuci za upravljanje pojedinim zrakoplovima protežu na nevjerojatnih 459 stranica. Pribrojite tome još i 37 stranica uputa za samu igru i shvatit ćete o koliko se kompleksnoj simulaciji radi.

Sasvim je jasno da Sturmovik nije napravljan za igrača koji želi sjesti u avion kojim se upravlja uz pomoć dvije-tri tipke i gađati ciljeve raketama sa automatskim navođenjem. Čak i ako ste iskusni igrač simulacija aviona već i uzlijetanje bi vam moglo predstavljati problem ne upoznate li se detaljnije sa načinom rada pojedinog aviona, kontrolama u igri i ako ne prođete školu letenja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

IL-2 Sturmovik je prisutan na tržištu igara nešto dulje od pet godina. Tijekom tog razdoblja dokazao se kao jedan od ponajboljih simulatora letenja. Predstavlja zapravo jedinu ozbiljnu simulaciju letenja. Do sada su izašle mnoge ekspanzije za Sturmovika i vjerovali ili ne sve su objedinjene u ovom posljednjem naslovu. Pomalo čudan koncept, no Ubisoft je odlučio staviti ama baš sve što se ikada pojavilo u Sturmoviku u jedno jedino izdanje. Naslov daje naslutiti igraču da se radnja odvija nakon Drugog Svjetskog rata što je i istina i dostupno je nekoliko prototipova aviona koji su razvijani tijekom rata, ali nikada nisu ušli u upotrebu, što zbog svoje ekstravagantnosti i nepraktičnosti, a što zbog nedostatak sredstava. Podatak koji najzornije opisuje koliko je realističan Sturmovik i koliko je truda uloženo u modeliranje svakog pojedinog zrakoplova je činjenica da se napuci za upravljanje pojedinim zrakoplovima protežu na nevjerojatnih 459 stranica. Pribrojite tome još i 37 stranica uputa za samu igru i shvatit ćete o koliko se kompleksnoj simulaciji radi. Sasvim je jasno da Sturmovik nije napravljan za igrača koji želi sjesti u avion kojim se upravlja uz pomoć dvije-tri tipke i gađati ciljeve raketama sa automatskim navođenjem. Čak i ako ste iskusni igrač simulacija aviona već i uzlijetanje bi vam moglo predstavljati problem ne upoznate li se detaljnije sa načinom rada pojedinog aviona, kontrolama u igri i ako ne prođete školu letenja.

Dodatne informacije

Izdavač UbiSoft
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter