Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Finding Nemo

Finding Nemo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: THQ


ISBN:

5031366015921

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4376

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovoga puta Finding Nemo nas vodi u veseli život morskog plavetnila, no prije svega on je simpatična i osjećajna priča za djecu koja na šaljiv ali vrlo poučan način približava razmišljanja i stvarne situacije iz života tih divnih perajastih stvorenja. Priča za djecu, ali isto tako priča koja sadrži situacije u kojima bi se mnogi od nas starijih mogli prepoznati te uz malo dobre volje ponešto i naučiti.

Finding Nemo je neka vrsta hybridne click-and-point avanture koja uz standardno pretraživanje ekrana odnosno traženje neke aktivne točke koja vas vodi dalje sadrži i mnoge zabavne animacije odnosno aktivne točke koje pri kliku aktiviraju animaciju raznih stvorenja i objekata. Pri svakom kliku izvodi se druga animacija.

Naravno da se osim kliktanja po ekranu i kretanja s lokacije na lokaciju na istima nailazi na mnoge likove s kojima morate popričati, učiniti uslugu, poigrati se ili im darovati nešto kako bi od njih dobili neki predmet ili informaciju koji su, podrazumijeva se, potrebni za daljnje napredovanje kroz igru.

Osim spomenutog, igra je bogata arkadnim i didaktičkim pod-igrama koje prožete kvalitetnom grafikom toplih boja kod djece osim osmijeha na licu razvijaju reflekse, pamćenje i sposobnost kombiniranja. Možda ste već mnogo puta naišli na slične riječi (razvija se ovo, razvija se ono…), no ovoga puta to shvatite doslovno jer Finding Nemo sve to čini jako jako uspješno. Treba li uopće spomenuti da bez obzira na sadržaj, igre ovoga tipa djecu uvode u osnove služenja računalom. Na jednostavan i vrlo zabavan način sprijateljuju ih s tipkovnicom i mišem te malo po malo otkrivaju neslućene mogućnosti šarolikog svijeta informatike.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovoga puta Finding Nemo nas vodi u veseli život morskog plavetnila, no prije svega on je simpatična i osjećajna priča za djecu koja na šaljiv ali vrlo poučan način približava razmišljanja i stvarne situacije iz života tih divnih perajastih stvorenja. Priča za djecu, ali isto tako priča koja sadrži situacije u kojima bi se mnogi od nas starijih mogli prepoznati te uz malo dobre volje ponešto i naučiti. Finding Nemo je neka vrsta hybridne click-and-point avanture koja uz standardno pretraživanje ekrana odnosno traženje neke aktivne točke koja vas vodi dalje sadrži i mnoge zabavne animacije odnosno aktivne točke koje pri kliku aktiviraju animaciju raznih stvorenja i objekata. Pri svakom kliku izvodi se druga animacija. Naravno da se osim kliktanja po ekranu i kretanja s lokacije na lokaciju na istima nailazi na mnoge likove s kojima morate popričati, učiniti uslugu, poigrati se ili im darovati nešto kako bi od njih dobili neki predmet ili informaciju koji su, podrazumijeva se, potrebni za daljnje napredovanje kroz igru. Osim spomenutog, igra je bogata arkadnim i didaktičkim pod-igrama koje prožete kvalitetnom grafikom toplih boja kod djece osim osmijeha na licu razvijaju reflekse, pamćenje i sposobnost kombiniranja. Možda ste već mnogo puta naišli na slične riječi (razvija se ovo, razvija se ono…), no ovoga puta to shvatite doslovno jer Finding Nemo sve to čini jako jako uspješno. Treba li uopće spomenuti da bez obzira na sadržaj, igre ovoga tipa djecu uvode u osnove služenja računalom. Na jednostavan i vrlo zabavan način sprijateljuju ih s tipkovnicom i mišem te malo po malo otkrivaju neslućene mogućnosti šarolikog svijeta informatike.

Dodatne informacije

Izdavač THQ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter