Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Hrvatska glazba u XX. Stoljeću - Zbornik radova sa znanstvenoga skupa održanog u palači Matice hrvatske 22-24. studenoga 2007.

Hrvatska glazba u XX. Stoljeću - Zbornik radova sa znanstvenoga skupa održanog u palači Matice hrvatske 22-24. studenoga 2007.

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-150-872-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9740

Broj strana:

522

Težina:

631 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Hrvatski skladatelji i glazbenici, njihova djela i postignuća, dosezi umjetničke, tradicijske, jazz i popularne glazbe, razvoj glazbenih institucija i festivala, ispreplitanje amaterizma i profesionalizma te tradicije i inovacije u hrvatskoj glazbi 20. stoljeća, glavna su tematska uporišta radova dvadeset i petero uglednih hrvatskih muzikologa, povjesničara glazbe i glazbenih kritičara.

Riječ je o tekstovima koji s jedne strane sintetiziraju i valoriziraju dosadašnje spoznaje, a s druge strane otkrivaju neka nova obzorja glazbenoga života u Hrvatskoj, života u kojem se jasno ocrtavaju i odražavaju turbulentni umjetnički, društveno-politički i ideološki pokreti 20. stoljeća.


Biblioteka XX. stoljeće, glavna urednica Jelena Hekman, izvršna urednica Vesna Zednik. - Notni prilozi, 32 c/b ilustracije, imensko kazalo, bibliografije na kraju tekstova, bilješke uz tekst

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Hrvatski skladatelji i glazbenici, njihova djela i postignuća, dosezi umjetničke, tradicijske, jazz i popularne glazbe, razvoj glazbenih institucija i festivala, ispreplitanje amaterizma i profesionalizma te tradicije i inovacije u hrvatskoj glazbi 20. stoljeća, glavna su tematska uporišta radova dvadeset i petero uglednih hrvatskih muzikologa, povjesničara glazbe i glazbenih kritičara. Riječ je o tekstovima koji s jedne strane sintetiziraju i valoriziraju dosadašnje spoznaje, a s druge strane otkrivaju neka nova obzorja glazbenoga života u Hrvatskoj, života u kojem se jasno ocrtavaju i odražavaju turbulentni umjetnički, društveno-politički i ideološki pokreti 20. stoljeća. Biblioteka XX. stoljeće, glavna urednica Jelena Hekman, izvršna urednica Vesna Zednik. - Notni prilozi, 32 c/b ilustracije, imensko kazalo, bibliografije na kraju tekstova, bilješke uz tekst

Dodatne informacije

Izdavač Matica hrvatska
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter