Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Život je igra! - afirmativna bojanka za odrasle

Život je igra! - afirmativna bojanka za odrasle

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7950-421-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5811

Broj strana:

96

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zahvaljujem se na ovom savršenom danu, čudo će slediti čudo i neće biti kraja čudesima. - Florens Skovel Šin
Bojenjem ovih prelepih mandala i pažljivo odabranih afirmacija autorke Florens Skovel Šin ostavićete utisak na podsvesni um i omogućiti sebi da svaka želja vašeg srca bude ispunjena! Na našoj strani je uvek ovaj nemi slušalac – naš podsvesni um. Svaka misao, svaka reč je u njega utisnuta i sprovodi se do zapanjujućih pojedinosti.
Da bismo uspešno igrali igru života, moramo da usavršimo sposobnost imaginacije.

Osoba čija je sposobnost imaginacije izvežbana da zamišlja samo dobro, unosi u svoj život „svaku opravdanu želju svoga srca“ – zdravlje, bogatstvo, ljubav, prijatelje, savršeno samoispoljavanje, najviše ideale.

Da bismo uspešno uvežbali maštu, potrebno je da razumemo na koji način radi naš um. Stari Grci su rekli „spoznaj samoga sebe“. Um se sastoji od tri dela: podsvesnog, svesnog i nadsvesnog. Podsvest je samo snaga, bez usmerenosti. Ona je poput pare ili električne struje i radi kako joj se zapovedi. Beskonačna Inteligencija, Bog, uvek je spremna da ispuni kako naše najmanje, tako i najveće zahteve.

Svaka želja, izgovorena ili neizgovorena, predstavlja zahtev. Često se zaprepastimo kada nam se neka želja iznenada ispuni. Ništa ne stoji između čoveka i njegovih najuzvišenijih ideala i svake želje njegovog srca, osim sumnje i straha. Kada čovek može da poželi, a ne brine, odmah će mu se ispuniti svaka želja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zahvaljujem se na ovom savršenom danu, čudo će slediti čudo i neće biti kraja čudesima. - Florens Skovel Šin Bojenjem ovih prelepih mandala i pažljivo odabranih afirmacija autorke Florens Skovel Šin ostavićete utisak na podsvesni um i omogućiti sebi da svaka želja vašeg srca bude ispunjena! Na našoj strani je uvek ovaj nemi slušalac – naš podsvesni um. Svaka misao, svaka reč je u njega utisnuta i sprovodi se do zapanjujućih pojedinosti. Da bismo uspešno igrali igru života, moramo da usavršimo sposobnost imaginacije. Osoba čija je sposobnost imaginacije izvežbana da zamišlja samo dobro, unosi u svoj život „svaku opravdanu želju svoga srca“ – zdravlje, bogatstvo, ljubav, prijatelje, savršeno samoispoljavanje, najviše ideale. Da bismo uspešno uvežbali maštu, potrebno je da razumemo na koji način radi naš um. Stari Grci su rekli „spoznaj samoga sebe“. Um se sastoji od tri dela: podsvesnog, svesnog i nadsvesnog. Podsvest je samo snaga, bez usmerenosti. Ona je poput pare ili električne struje i radi kako joj se zapovedi. Beskonačna Inteligencija, Bog, uvek je spremna da ispuni kako naše najmanje, tako i najveće zahteve. Svaka želja, izgovorena ili neizgovorena, predstavlja zahtev. Često se zaprepastimo kada nam se neka želja iznenada ispuni. Ništa ne stoji između čoveka i njegovih najuzvišenijih ideala i svake želje njegovog srca, osim sumnje i straha. Kada čovek može da poželi, a ne brine, odmah će mu se ispuniti svaka želja.

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter