Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Grej

Grej

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: E L James


ISBN:

978-86-521-2037-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3507

Broj strana:

576

Težina:

480 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,20 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Pedeset nijansi - Siva iz Kristijanovog ugla.

Kategorije:

Sadržaj:

Pedeset nijansi - Siva iz Kristijanovog ugla.

Kristijanovim riječima, putem njegovih misli, razmatranja i snova, E L Džejms nudi novi uvid u ljubavnu priču koja je opčinila stotine miliona čitalaca širom svijeta.

Kristijan Grej mora da kontroliše sve; njegov svijet je uredan, disciplinovan i emotivno prazan - sve do dana kad u njegovu kancelariju ne upadne Anastazija Stil lijepih nogu i neuredne smeđe kose. On pokušava da je zaboravi, ali umjesto toga obuzima ga bura osjećanja koja ne shvata i kojima ne može da odoli. Za razliku od svih žena koje je upoznao, stidljiva i obična Ana kao da vidi kroz njega ‒ hladno, ranjeno srce što se krije iza poslovnog genija koji vodi luksuzan život.

Hoće li veza s Anom odagnati užase njegovog djetinjstva koji ga proganjaju svake noći? Ili će njegove mračne seksualne želje, potreba za kontrolom i prezir prema sebi što mu ispunjava dušu otjerati tu djevojku i uništiti krhku nadu koju mu nudi?

Roman Grej nudi jedinstven uvid u misli, dušu i srce mladog muškarca koji zbog teških trauma iz djetinjstva naprosto ne zna šta da radi kad se suoči s ljubavlju.

  • Originalni naziv: Grey
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pedeset nijansi - Siva iz Kristijanovog ugla. Kristijanovim riječima, putem njegovih misli, razmatranja i snova, E L Džejms nudi novi uvid u ljubavnu priču koja je opčinila stotine miliona čitalaca širom svijeta. Kristijan Grej mora da kontroliše sve; njegov svijet je uredan, disciplinovan i emotivno prazan - sve do dana kad u njegovu kancelariju ne upadne Anastazija Stil lijepih nogu i neuredne smeđe kose. On pokušava da je zaboravi, ali umjesto toga obuzima ga bura osjećanja koja ne shvata i kojima ne može da odoli. Za razliku od svih žena koje je upoznao, stidljiva i obična Ana kao da vidi kroz njega ‒ hladno, ranjeno srce što se krije iza poslovnog genija koji vodi luksuzan život. Hoće li veza s Anom odagnati užase njegovog djetinjstva koji ga proganjaju svake noći? Ili će njegove mračne seksualne želje, potreba za kontrolom i prezir prema sebi što mu ispunjava dušu otjerati tu djevojku i uništiti krhku nadu koju mu nudi? Roman Grej nudi jedinstven uvid u misli, dušu i srce mladog muškarca koji zbog teških trauma iz djetinjstva naprosto ne zna šta da radi kad se suoči s ljubavlju.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Pedeset nijansi - Siva iz Kristijanovog ugla.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter