Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Fit za prodaju

Fit za prodaju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-246-216-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K9933

Broj strana:

160

Težina:

293 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

PRAKTIČAN PRIRUČNIK KOJI ĆE TE NAUČITI KAKO PRONAĆI KVALITETNO RADNO MJESTO U PRODAJNOJ BRANŠI TE KAKO ĆEŠ POSTATI NAJTRAŽENIJA RADNA SNAGA NA TRŽIŠTU

Duže ste vremena nezaposleni i trenutno tražite svoju sreću na tržištu rada, baš u prodajnoj branši? Želite bolje radno mjesto? Interesira vas rad u prodaji općenito?

Knjiga Fit za prodaju! pisana je upravo za ljude poput vas. No, upozoravamo vas – ova knjiga nije za one slabog srca. Ova knjiga će vas ugristi za pluća poput snažnog mentol bombona i izbiti vam zrak iz prsiju.

U njoj nećete naći uobičajene savjete namijenjene onima koji traže novi ili bolji posao. Uobičajeni savjeti, naime, više ne djeluju. Hrvatska se predugo nalazi u gospodarskoj i društvenoj krizi koja je iz temelja promijenila, među ostalim, i funkcioniranje tržišta rada. Stoga više nije dovoljno znati napisati zanimljiv profesionalni životopis i učinkovito se predstaviti na razgovoru za posao.

Fit za prodaju! ide puno dalje od toga i napada sve uobičajene premise i načine razmišljanja, pogotovo što se tiče teme prodajnih radnih mjesta. U ovoj knjizi ćete pronaći konkretne i trenutno primjenjive savjete predstavljene iz vrlo neuobičajene perspektive.

Prodaja je bila, jest i zasigurno ostaje jedna od najizazovnijih, ali i najperspektivnijih gospodarskih djelatnosti. Kao takva, svakom tko je spreman dati 150% od sebe obećava sigurno zaposlenje i budućnost u kojem ćete biti najtraženija radna snaga. Prvi korak ka toj budućnosti je ova knjiga!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

PRAKTIČAN PRIRUČNIK KOJI ĆE TE NAUČITI KAKO PRONAĆI KVALITETNO RADNO MJESTO U PRODAJNOJ BRANŠI TE KAKO ĆEŠ POSTATI NAJTRAŽENIJA RADNA SNAGA NA TRŽIŠTU Duže ste vremena nezaposleni i trenutno tražite svoju sreću na tržištu rada, baš u prodajnoj branši? Želite bolje radno mjesto? Interesira vas rad u prodaji općenito? Knjiga Fit za prodaju! pisana je upravo za ljude poput vas. No, upozoravamo vas – ova knjiga nije za one slabog srca. Ova knjiga će vas ugristi za pluća poput snažnog mentol bombona i izbiti vam zrak iz prsiju. U njoj nećete naći uobičajene savjete namijenjene onima koji traže novi ili bolji posao. Uobičajeni savjeti, naime, više ne djeluju. Hrvatska se predugo nalazi u gospodarskoj i društvenoj krizi koja je iz temelja promijenila, među ostalim, i funkcioniranje tržišta rada. Stoga više nije dovoljno znati napisati zanimljiv profesionalni životopis i učinkovito se predstaviti na razgovoru za posao. Fit za prodaju! ide puno dalje od toga i napada sve uobičajene premise i načine razmišljanja, pogotovo što se tiče teme prodajnih radnih mjesta. U ovoj knjizi ćete pronaći konkretne i trenutno primjenjive savjete predstavljene iz vrlo neuobičajene perspektive. Prodaja je bila, jest i zasigurno ostaje jedna od najizazovnijih, ali i najperspektivnijih gospodarskih djelatnosti. Kao takva, svakom tko je spreman dati 150% od sebe obećava sigurno zaposlenje i budućnost u kojem ćete biti najtraženija radna snaga. Prvi korak ka toj budućnosti je ova knjiga!

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Mate
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter