Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Mehanička princeza: Paklene naprave, knjiga 3

Mehanička princeza: Paklene naprave, knjiga 3

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kasandra Kler


ISBN:

978-86-7702-483-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5416

Broj strana:

511

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U volšebnom podzemnom svetu viktorijanskog Londona Tesa Grej je najzad pronašla utočište među Senolovcima, a onda se njihovi protivnici urote ne bi li zbacili njenu zaštitnicu Šarlotu sa čela Instituta. Završi li i sama na ulici, Tesa će postati lak plen zlom Magisteru, koji želi da upotrebi njene tajne moći za svoje mračne ciljeve.
Uz pomoć naočitog i hrabrog Vila i večito odanog Džema, Tesa će otkriti da su razlozi Magisterovog rata protiv Senolovaca vrlo lične prirode.

Da bi otkrio tajne iz prošlosti, mladi trojac će posetiti turobne krajolike Jorka, zabačena seoska imanja koja kriju jezive tajne, čemerne londonske budžake i raskošne demonske balove, i Tesa će saznati da su njeni koreni mnogo sumorniji nego što je mislila.
Tokom potrage za ličnom istinom, jurnjave za zlim Magisterom i sukoba s gotovo neuništivim mehaničkim stvorenjima, Tesa će se naći u ljubavnom trouglu s dva najbolja druga, u kojem će otkriti da, kad se ljubav i laž pomešaju, čak i najčistija srca mogu da potamne.

  • Originalni naziv: Infernal Devices. Mechanical...
  • Prevodilac: Miroslav Bašić Palković
  • Edicija: Hronike Senolovaca
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    U volšebnom podzemnom svetu viktorijanskog Londona Tesa Grej je najzad pronašla utočište među Senolovcima, a onda se njihovi protivnici urote ne bi li zbacili njenu zaštitnicu Šarlotu sa čela Instituta. Završi li i sama na ulici, Tesa će postati lak plen zlom Magisteru, koji želi da upotrebi njene tajne moći za svoje mračne ciljeve. Uz pomoć naočitog i hrabrog Vila i večito odanog Džema, Tesa će otkriti da su razlozi Magisterovog rata protiv Senolovaca vrlo lične prirode. Da bi otkrio tajne iz prošlosti, mladi trojac će posetiti turobne krajolike Jorka, zabačena seoska imanja koja kriju jezive tajne, čemerne londonske budžake i raskošne demonske balove, i Tesa će saznati da su njeni koreni mnogo sumorniji nego što je mislila. Tokom potrage za ličnom istinom, jurnjave za zlim Magisterom i sukoba s gotovo neuništivim mehaničkim stvorenjima, Tesa će se naći u ljubavnom trouglu s dva najbolja druga, u kojem će otkriti da, kad se ljubav i laž pomešaju, čak i najčistija srca mogu da potamne.

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter