Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ko nađe - njegovo

Ko nađe - njegovo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stephen King


ISBN:

978-86-10-01808-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5443

Broj strana:

342

Težina:

445 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Maestralni roman o čitaocu čija opsednutost povučenim piscem poprima čudovišne razmere i o moći ispredanja priča iz pera majstora tog zanata - knjiga u kojoj nastupa trio nesvakidašnjih likova koje je King predstavio u romanu Gospodin Mercedes.

Probudi se, genije. Tako počinje Kingova nepodnošljivo napeta priča o osvetnički nastrojenom čitaocu. Genije je Džon Rotenstajn, legendarni autor, tvorac čuvenog književnog lika Džimija Golda, koji decenijama nije objavio nijednu knjigu. Moris Belami kipti od besa, ne samo zato što je Rotenštajn prestao da isporučuje knjige, već zato što se neukrotivi Džimi Gold prodao zbog karijere u propagandi. Moris ubija Rotenstajna i prazni njegov sef: uzima gotovinu, ali pravo blago zapravo je gomila beležnica s najmanje jednim romanom iz Goldovog serijala.

Moris krije novac i beležnice, ali završava u zatvoru zbog drugog zločina. Tek nekoliko decenija kasnije dečak Pol Sobers pronalazi blago, a Bil Hodžiz, Holi Gibni i Džerom Robinson sad moraju spasti Pita i njegovu porodicu od Morisa, koji je posle trideset pet godina pušten iz zatvora, još luđi i nasilniji nego što je bio.

  • Originalni naziv: Finders Keepers / Stephen...
  • Prevodilac: Vladan Stojanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Maestralni roman o čitaocu čija opsednutost povučenim piscem poprima čudovišne razmere i o moći ispredanja priča iz pera majstora tog zanata - knjiga u kojoj nastupa trio nesvakidašnjih likova koje je King predstavio u romanu Gospodin Mercedes. Probudi se, genije. Tako počinje Kingova nepodnošljivo napeta priča o osvetnički nastrojenom čitaocu. Genije je Džon Rotenstajn, legendarni autor, tvorac čuvenog književnog lika Džimija Golda, koji decenijama nije objavio nijednu knjigu. Moris Belami kipti od besa, ne samo zato što je Rotenštajn prestao da isporučuje knjige, već zato što se neukrotivi Džimi Gold prodao zbog karijere u propagandi. Moris ubija Rotenstajna i prazni njegov sef: uzima gotovinu, ali pravo blago zapravo je gomila beležnica s najmanje jednim romanom iz Goldovog serijala. Moris krije novac i beležnice, ali završava u zatvoru zbog drugog zločina. Tek nekoliko decenija kasnije dečak Pol Sobers pronalazi blago, a Bil Hodžiz, Holi Gibni i Džerom Robinson sad moraju spasti Pita i njegovu porodicu od Morisa, koji je posle trideset pet godina pušten iz zatvora, još luđi i nasilniji nego što je bio.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter