Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Fear street - Tajni tulum

Fear street - Tajni tulum

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: R.L. Stine


ISBN:

978-953-220-450-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4170

Broj strana:

138

Težina:

150 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prošlo je godinu dana otkako je Evan poginuo u Šumi Straha i Ellen se odselila, pa Meg Dalton osjeća kako je izgubila najbolje prijatelje. Jednostavno se sve promijenilo, a čak se i njezin dečko Tony ponaša čudno. No vijest da se Ellen vraća, makar samo u posjet rodnome gradu, mogla bi značiti da će se stvari ponovno vratiti na staro, pa će Meg početi s pripremama za veliki tulum iznenađenja.

No onda će početi primati prijeteće pozive i netko će joj s druge strane prošaptati: otkaži zabavu ili… A taj netko zaista je odlučan u namjeri da spriječi zabavu i spreman je na sve: čak i na ubojstvo. I premda sluti da se istina krije u mračnim dubinama Šume Straha, Meg se ne usudi tamo je potražiti. Dok ne bude prisiljena.
R. L. Stine, najpopularniji američki pisac za mlade, potpisao je više od stotinu naslova u žanru trilera i horrora. Serijal Fear Street (Ulica Straha) donio mu je svjetsku slavu.

  • Originalni naziv: THE SURPRISE PARTY
  • Prevodilac: Nikolai Jakovlev
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prošlo je godinu dana otkako je Evan poginuo u Šumi Straha i Ellen se odselila, pa Meg Dalton osjeća kako je izgubila najbolje prijatelje. Jednostavno se sve promijenilo, a čak se i njezin dečko Tony ponaša čudno. No vijest da se Ellen vraća, makar samo u posjet rodnome gradu, mogla bi značiti da će se stvari ponovno vratiti na staro, pa će Meg početi s pripremama za veliki tulum iznenađenja. No onda će početi primati prijeteće pozive i netko će joj s druge strane prošaptati: otkaži zabavu ili… A taj netko zaista je odlučan u namjeri da spriječi zabavu i spreman je na sve: čak i na ubojstvo. I premda sluti da se istina krije u mračnim dubinama Šume Straha, Meg se ne usudi tamo je potražiti. Dok ne bude prisiljena. R. L. Stine, najpopularniji američki pisac za mlade, potpisao je više od stotinu naslova u žanru trilera i horrora. Serijal Fear Street (Ulica Straha) donio mu je svjetsku slavu.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter