Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Reči blistavosti - II tom

Reči blistavosti - II tom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2023-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2553

Broj strana:

639

Težina:

801 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,20 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Serijal Arhiva olujne svetlosti započet je romanom Put kraljeva. Sada se u Rečima blistavosti epska saga nastavlja i daje odgovor na mnoga pitanja postavljena u prvom romanu.

...Briljantna ali nespokojna Šalan takođe se upire da slijedi svoj put. Iako duboko povrijeđena i slomljena, što ne želi da prizna, ona i dalje nosi stravično breme: mora nekako da spriječi povratak legendarnih praznonosaca i Pustošenja koje slijedi za njima. Tajne koje mora da otkrije skrivene su na Smrskanim ravnicama, ali i sam dolazak do njih biće teži nego što je zamišljala.

Za to vrjeme, u samom srcu Smrskanih ravnica, Paršendiji donose epohalnu odluku. Usljed dugogodišnjeg ratovanja njih je sve manje. Njihova ratna predvodnica Ešonaj ubijedila ih je da sve stave na kocku očajnički prizivajući iste one natprirodne sile od kojih su nekada pobjegli. Moguće posljedice tog čina i za Paršendije i za ljude - pa i za čitav Rošar - opasne su koliko i neizmjerne.

  • Originalni naziv: Words of Radiance
  • Prevodilac: Ivan Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Serijal Arhiva olujne svetlosti započet je romanom Put kraljeva. Sada se u Rečima blistavosti epska saga nastavlja i daje odgovor na mnoga pitanja postavljena u prvom romanu. ...Briljantna ali nespokojna Šalan takođe se upire da slijedi svoj put. Iako duboko povrijeđena i slomljena, što ne želi da prizna, ona i dalje nosi stravično breme: mora nekako da spriječi povratak legendarnih praznonosaca i Pustošenja koje slijedi za njima. Tajne koje mora da otkrije skrivene su na Smrskanim ravnicama, ali i sam dolazak do njih biće teži nego što je zamišljala. Za to vrjeme, u samom srcu Smrskanih ravnica, Paršendiji donose epohalnu odluku. Usljed dugogodišnjeg ratovanja njih je sve manje. Njihova ratna predvodnica Ešonaj ubijedila ih je da sve stave na kocku očajnički prizivajući iste one natprirodne sile od kojih su nekada pobjegli. Moguće posljedice tog čina i za Paršendije i za ljude - pa i za čitav Rošar - opasne su koliko i neizmjerne.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter