Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Blaga sveta - Najlepši spomenici prirode i čovečanstva

Blaga sveta - Najlepši spomenici prirode i čovečanstva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-86-7928-271-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K5430

Broj strana:

363

Težina:

1866 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

79,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Najlepši spomenici prirode i čovečanstva.

Planeta Zemlja krije nebrojena blaga. Dio riznice isklesali su vjetrovi i vode, led i ljetnja žega, i stvorili mnošto predjela kojima se čovječanstvo divi i pred kojima ostaje nijemo, u nemoći da ih shvati, objasni ili zasjeni predjelima oblikovanim ljudskom rukom. U životnom nagonu da podiže i gradi, čovječanstvo je riznici Zemlje dodalo nemali broj dragulja.

U želji da nadmaši snagu neukrotivih Viktorijinih vodopada, visinu teško osvojivih Himalaja, šarenilo koralskog spruda u toplim australijskim vodama, bjelinu ledene pustinje Antarktika, iznjedrilo je oaze usred bezvodne zemlje, svetinje na najnepristupačnijim mjestima, hramove, dvorove i palate od čije veličine i raskoši zastaje dah. Velika djela prirode i spomenici koje su nam ostavili preci istinsko su nasljeđe, poklon čiju vrijednost moramo uvažavati i čuvati. Dok čekamo na velika putovanja, u najsjajnijim draguljima svijeta uživaćemo listajući stranice ove knjige. Zapazićemo ih, otkrivati, o njima maštati i diviti im se. Tako ćemo još više zavoljeti naš svijet, planetu Zemlju i čovječanstvo.

  • Originalni naziv: Tresors de la Terre
  • Prevodilac: Jelena Despotović
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 230x305
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Najlepši spomenici prirode i čovečanstva. Planeta Zemlja krije nebrojena blaga. Dio riznice isklesali su vjetrovi i vode, led i ljetnja žega, i stvorili mnošto predjela kojima se čovječanstvo divi i pred kojima ostaje nijemo, u nemoći da ih shvati, objasni ili zasjeni predjelima oblikovanim ljudskom rukom. U životnom nagonu da podiže i gradi, čovječanstvo je riznici Zemlje dodalo nemali broj dragulja. U želji da nadmaši snagu neukrotivih Viktorijinih vodopada, visinu teško osvojivih Himalaja, šarenilo koralskog spruda u toplim australijskim vodama, bjelinu ledene pustinje Antarktika, iznjedrilo je oaze usred bezvodne zemlje, svetinje na najnepristupačnijim mjestima, hramove, dvorove i palate od čije veličine i raskoši zastaje dah. Velika djela prirode i spomenici koje su nam ostavili preci istinsko su nasljeđe, poklon čiju vrijednost moramo uvažavati i čuvati. Dok čekamo na velika putovanja, u najsjajnijim draguljima svijeta uživaćemo listajući stranice ove knjige. Zapazićemo ih, otkrivati, o njima maštati i diviti im se. Tako ćemo još više zavoljeti naš svijet, planetu Zemlju i čovječanstvo.

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter