Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Empire V

Empire V

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-88335-54-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8178

Broj strana:

336

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Srećno vam bilo još jedno putovanje kroz novu Peljevinovu ciničnu priču o Onima Koji Vladaju Ovim Svetom - ovoga puta vampirima koji nam više ne sisaju krv nego novac, u čemu im pomažu njihove zemaljske sluge Haldejci, a glavno oružje u toj prljavoj zaveri jesu magične reči glamur i diskurs, čija je suština u maskiranju i kontroli. Grubo govoreći - glamur su lepe slike, a diskurs - mudre priče o tim slikama.

Čitalac knjige naći ce se pred teškim iskušenjem: razmišljanja vampira o tome kako funkcioniše ovaj svet vrlo su ubedljiva i teško je ne poverovati im. Hoćete li naći slabu kariku u lancu argumenata? I za koga sebe smatrate u ovom svetu (ovom zato što i vampiri i Haldejci - njihove ljudske sluge - previše liče na našu elitu i njene metode upravljanja). Jednim od onih čijom se energijom hrane vampiri? Vernikom tajne crkve koji čeka dan kada će Bog spaliti ovaj pokvareni svet? Ili jednim od krvopija?

  • Originalni naziv: Empire V
  • Prevodilac: Natalija Nenezić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Srećno vam bilo još jedno putovanje kroz novu Peljevinovu ciničnu priču o Onima Koji Vladaju Ovim Svetom - ovoga puta vampirima koji nam više ne sisaju krv nego novac, u čemu im pomažu njihove zemaljske sluge Haldejci, a glavno oružje u toj prljavoj zaveri jesu magične reči glamur i diskurs, čija je suština u maskiranju i kontroli. Grubo govoreći - glamur su lepe slike, a diskurs - mudre priče o tim slikama. Čitalac knjige naći ce se pred teškim iskušenjem: razmišljanja vampira o tome kako funkcioniše ovaj svet vrlo su ubedljiva i teško je ne poverovati im. Hoćete li naći slabu kariku u lancu argumenata? I za koga sebe smatrate u ovom svetu (ovom zato što i vampiri i Haldejci - njihove ljudske sluge - previše liče na našu elitu i njene metode upravljanja). Jednim od onih čijom se energijom hrane vampiri? Vernikom tajne crkve koji čeka dan kada će Bog spaliti ovaj pokvareni svet? Ili jednim od krvopija?

Dodatne informacije

Izdavač Booka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter