Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Povrće i voće iz vlastitog vrta

Povrće i voće iz vlastitog vrta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-953-14-0769-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7427

Broj strana:

320

Težina:

1310 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

89,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U našem vrtlarskom savjetniku naći ćete sve što vam je potrebno za uzgajanje i pripremanje voća, povrća i začinskog bilja! Bilo da imate mali komadić zemlje, tek nekoliko posuda na balkonu ili, pak, golemi povrtnjak i voćnjak, knjiga POVRĆE I VOĆE IZ VLASTITA VRTA bit će vam od neprocjenjive koristi u svim godišnjim dobima.

Želite li uzgajati vlastite sezonske namirnice, ovdje ćete naći više od 100 vrsta voća, povrća i začinskog bilja te njihove opise od A do Ž. Ako vam je san cijele zime uživati u domaćoj zimnici i pekmezima naši će vam recepti pokazati kako ih pripremiti na najbolji način. Tu su i stručne upute o sadnji, sjetvi, orezivanju i drugim vrtlarskim vještinama, a mnoštvo savjeta otkrit će vam i kako biljke možete uzgajati na organski način i tako znati točno što stavljate na svoj tanjur. Praktičan i koristan, lak za razumijevanje i zabavan za čitanje, ovaj vrtlarski savjetnik potaknut će vas da odmah prionete na posao i uživate u plodovima svog rada.

  • Prevodilac: Kristina Metzger
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 270x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U našem vrtlarskom savjetniku naći ćete sve što vam je potrebno za uzgajanje i pripremanje voća, povrća i začinskog bilja! Bilo da imate mali komadić zemlje, tek nekoliko posuda na balkonu ili, pak, golemi povrtnjak i voćnjak, knjiga POVRĆE I VOĆE IZ VLASTITA VRTA bit će vam od neprocjenjive koristi u svim godišnjim dobima. Želite li uzgajati vlastite sezonske namirnice, ovdje ćete naći više od 100 vrsta voća, povrća i začinskog bilja te njihove opise od A do Ž. Ako vam je san cijele zime uživati u domaćoj zimnici i pekmezima naši će vam recepti pokazati kako ih pripremiti na najbolji način. Tu su i stručne upute o sadnji, sjetvi, orezivanju i drugim vrtlarskim vještinama, a mnoštvo savjeta otkrit će vam i kako biljke možete uzgajati na organski način i tako znati točno što stavljate na svoj tanjur. Praktičan i koristan, lak za razumijevanje i zabavan za čitanje, ovaj vrtlarski savjetnik potaknut će vas da odmah prionete na posao i uživate u plodovima svog rada.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter