Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Superhrana za svaki dan

Superhrana za svaki dan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01795-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5615

Broj strana:

309

Težina:

1500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Džejmi Oliver je globalni fenomen kada je reč o hrani i kampanjama u vezi sa ishranom. Za više od šesnaest godina koliko vodi televizijske emisije i objavljuje knjige, Džejmi je inspirisao milione ljudi da uživaju u kuvanju kod kuće i u svežoj, ukusnoj hrani. Njegova dobrotvorna fondacija i godišnji događaj Dan revolucije nastoje da putem edukacije o ishrani poboljšaju kvalitet života ljudi širom sveta.

Džejmi Oliver počeo je da kuva u pabu svojih roditelja, Kriketers, u Klaveringu, u Eseksu, kada je imao osam godina. Nakon što je napustio školu, posvetio se kuvanju, što ga je s vremenom dovelo u restoran River Café, gde je zapao za oko poznatom televizijskom producentskom timu – tako je nastao serijal The Naked Chef.

  • Originalni naziv: Everyday Super Food /...
  • Prevodilac: Bojana Veselinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x250
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džejmi Oliver je globalni fenomen kada je reč o hrani i kampanjama u vezi sa ishranom. Za više od šesnaest godina koliko vodi televizijske emisije i objavljuje knjige, Džejmi je inspirisao milione ljudi da uživaju u kuvanju kod kuće i u svežoj, ukusnoj hrani. Njegova dobrotvorna fondacija i godišnji događaj Dan revolucije nastoje da putem edukacije o ishrani poboljšaju kvalitet života ljudi širom sveta. Džejmi Oliver počeo je da kuva u pabu svojih roditelja, Kriketers, u Klaveringu, u Eseksu, kada je imao osam godina. Nakon što je napustio školu, posvetio se kuvanju, što ga je s vremenom dovelo u restoran River Café, gde je zapao za oko poznatom televizijskom producentskom timu – tako je nastao serijal The Naked Chef.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter