Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ukus poljupca zanosne Sovinjon

Ukus poljupca zanosne Sovinjon

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Heder Hejford


ISBN:

978-86-521-225

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5512

Broj strana:

224

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Polja lavande i nepregledni vinogradi, pomireni dubokim osećanjima.

Sovinjon Sen Pjer je uvek bila veoma ambiciozna. Lako je mogla da živi na visokoj nozi zahvaljujući porodičnom bogatstvu, ali završila je prava i počela da radi u maloj advokatskoj firmi. Njen život je bio uredan i sređen isto kao i zavidna kolekcija malih crnih haljina koje je imala, a njoj je sve to u potpunosti odgovaralo. Međutim, s vremena na vreme, žudela je Sofi da okusi i topli zagrljaj ljubavi.

Nakon slučajnog susreta sa Estebanom Moralesom, sinom nekada najvećeg rivala njenog oca Ksavijera, nešto se budi u zanosno lepoj Sofi. Možda je to njegova posvećenost zemlji i gajenju lavande, koja se poklapa s njenom ljubavlju prema parfemima, možda vitak stas, ali u ovom zgodnom čoveku postoji nešto čemu ona jednostavno ne može da odoli.

Oboje znaju da su njihove porodice u ratu, da ih mnogo toga razdvaja. Ono što Sofi i Esteban osećaju jedno prema drugom na velikim je iskušenjima, ali osećanja imaju poslednju reč.

  • Originalni naziv: A Taste of Sauvignon...
  • Prevodilac: Dijana Đelošević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Polja lavande i nepregledni vinogradi, pomireni dubokim osećanjima. Sovinjon Sen Pjer je uvek bila veoma ambiciozna. Lako je mogla da živi na visokoj nozi zahvaljujući porodičnom bogatstvu, ali završila je prava i počela da radi u maloj advokatskoj firmi. Njen život je bio uredan i sređen isto kao i zavidna kolekcija malih crnih haljina koje je imala, a njoj je sve to u potpunosti odgovaralo. Međutim, s vremena na vreme, žudela je Sofi da okusi i topli zagrljaj ljubavi. Nakon slučajnog susreta sa Estebanom Moralesom, sinom nekada najvećeg rivala njenog oca Ksavijera, nešto se budi u zanosno lepoj Sofi. Možda je to njegova posvećenost zemlji i gajenju lavande, koja se poklapa s njenom ljubavlju prema parfemima, možda vitak stas, ali u ovom zgodnom čoveku postoji nešto čemu ona jednostavno ne može da odoli. Oboje znaju da su njihove porodice u ratu, da ih mnogo toga razdvaja. Ono što Sofi i Esteban osećaju jedno prema drugom na velikim je iskušenjima, ali osećanja imaju poslednju reč.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter