Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Traži se pravi muškarac

Traži se pravi muškarac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: T.D. Džouns


ISBN:

M5509

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5509

Broj strana:

199

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mogu li tajne iz prošlosti da pobede osećanja u sadašnjosti.

Rajli Filips je na najteži način morala da nauči kako svaki dan života treba proživeti kao da je poslednji. Nakon što je ostavila dečka s kojim se dugo zabavljala, vratila se u rodni kraj da bi kuću koju je nasledila od tetke mogla da pretvori u pansion. Meštani su mislili da je sigurno poludela, ali Rajli je bila ipak dovoljno pametna da zna da će joj pomoć biti neophodna… i dovoljno mudra da u lokalnim novinama objavi oglas koji će da privuče pažnju.

Vajat Grejson je u nedavnoj prošlosti tragično izgubio voljenu osobu i sada je potpuno skrhan čovek. Prodao je firmu koju je vodio i luta po unutrašnjosti, ne bi li nekako pobegao od noćnih mora koje ga proganjaju. Kada je u lokalnim novinama video simpatičan oglas, shvatio je da mu se možda pruža prilika da na nekoliko nedelja skrene misli, baveći se teškim poslovima. Ali nije očekivao je da će imati novu šeficu, koja će mu pokazati kako da krene u život iz početka.

Rajli i Vajat su se našli zbog posla. Oboje vešto skrivaju svoju prošlost, međutim ne mogu da skriju međusobnu privlačnost. Mogu li njihove tajne da pobede život i osećanja?

  • Edicija: Misterija ljubavi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mogu li tajne iz prošlosti da pobede osećanja u sadašnjosti. Rajli Filips je na najteži način morala da nauči kako svaki dan života treba proživeti kao da je poslednji. Nakon što je ostavila dečka s kojim se dugo zabavljala, vratila se u rodni kraj da bi kuću koju je nasledila od tetke mogla da pretvori u pansion. Meštani su mislili da je sigurno poludela, ali Rajli je bila ipak dovoljno pametna da zna da će joj pomoć biti neophodna… i dovoljno mudra da u lokalnim novinama objavi oglas koji će da privuče pažnju. Vajat Grejson je u nedavnoj prošlosti tragično izgubio voljenu osobu i sada je potpuno skrhan čovek. Prodao je firmu koju je vodio i luta po unutrašnjosti, ne bi li nekako pobegao od noćnih mora koje ga proganjaju. Kada je u lokalnim novinama video simpatičan oglas, shvatio je da mu se možda pruža prilika da na nekoliko nedelja skrene misli, baveći se teškim poslovima. Ali nije očekivao je da će imati novu šeficu, koja će mu pokazati kako da krene u život iz početka. Rajli i Vajat su se našli zbog posla. Oboje vešto skrivaju svoju prošlost, međutim ne mogu da skriju međusobnu privlačnost. Mogu li njihove tajne da pobede život i osećanja?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter