Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Cjelovita vegetarijanska kuharica

Cjelovita vegetarijanska kuharica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0684-0

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5102

Broj strana:

512

Težina:

2440 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

87,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Izbjegavanje mesa ne mora značiti dosadan, neukusan i anemičan jelovnik. Naprotiv, pokazat ćemo vam kako je jednostavno pripremati vrlo hranjive i ukusne bezmesne obroke!

Zdravstvene tegobe karakteristične za suvremeno društvo, kao što su srčane bolesti, dijabetes, karcinom ili pretilost, u manjoj mjeri pogađaju vegetarijence. Naša nova Cjelovita vegetarijanska kuharica pobrinut će se da vaša prehrana bude bogata voćem i povrćem, cjelovitim žitaricama, orašastim plodovima, mahunarkama i mliječnim proizvodima.

Informacije o kupnji, čuvanju i pripremi namirnica pomoći će vam poboljšati zdravlje, izgled i raspoloženje. Ovdje ćete naći sve: od savjeta kako povećati udio vlakana i smanjiti količinu masti, preko najboljih izvora vitamina i minerala do sjajnih recepata. Isprobajte mediteransku pitu, ratatouille, savitak od plavog sira i celera, irski voćni kruh... ako se još uvijek bojite da ćete ostati gladni ili da će vam manjkati energije izbacite li meso s jelovnika, vrijeme je da se uvjerite u suprotno!

  • Originalni naziv: Complete Vegetarian
  • Prevodilac: Kristinka Metzger
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 240x310
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Izbjegavanje mesa ne mora značiti dosadan, neukusan i anemičan jelovnik. Naprotiv, pokazat ćemo vam kako je jednostavno pripremati vrlo hranjive i ukusne bezmesne obroke! Zdravstvene tegobe karakteristične za suvremeno društvo, kao što su srčane bolesti, dijabetes, karcinom ili pretilost, u manjoj mjeri pogađaju vegetarijence. Naša nova Cjelovita vegetarijanska kuharica pobrinut će se da vaša prehrana bude bogata voćem i povrćem, cjelovitim žitaricama, orašastim plodovima, mahunarkama i mliječnim proizvodima. Informacije o kupnji, čuvanju i pripremi namirnica pomoći će vam poboljšati zdravlje, izgled i raspoloženje. Ovdje ćete naći sve: od savjeta kako povećati udio vlakana i smanjiti količinu masti, preko najboljih izvora vitamina i minerala do sjajnih recepata. Isprobajte mediteransku pitu, ratatouille, savitak od plavog sira i celera, irski voćni kruh... ako se još uvijek bojite da ćete ostati gladni ili da će vam manjkati energije izbacite li meso s jelovnika, vrijeme je da se uvjerite u suprotno!

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter