Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Čemu obrazovanje?

Čemu obrazovanje?

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-953-150-918-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4286

Broj strana:

182

Težina:

313 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Mnogo od onoga što se propagira i proklamira pod imenom društva znanja pri točnijem se pogledu pokazuje kao retorička gesta, koju manje zahvaljujemo ideji obrazovanja, a više opipljivim političkim i ekonomskim interesima. Niti je društvo znanja nešto doista novo niti ono ukida i nadomješta industrijsko društvo. Prije bi se mogla postaviti dijagnoza da mnogobrojne reforme obrazovanja i svega što se na nj odnosi smjeraju industrijaliziranju i ekonomiziranju znanja, čime se predodžbe klasičnih teorija obrazovanja preokreću baš u svoju suprotnost.

Potaknuta promjenama što ih je bolonjski proces izazvao u visokom obrazovanju te aktualnim reformama unutar hrvatskoga znanstvenog sustava, organizirala je Matica hrvatska u ožujku 2010. znanstveno-filozofijski simpozij Čemu obrazovanje danas i komu je ono potrebno? Radovi sedmorice autora, priopćeni na simpoziju, za ovu su prigodu dorađeni i dopunjeni, a ponegdje i znatno prošireni.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140×210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Mnogo od onoga što se propagira i proklamira pod imenom društva znanja pri točnijem se pogledu pokazuje kao retorička gesta, koju manje zahvaljujemo ideji obrazovanja, a više opipljivim političkim i ekonomskim interesima. Niti je društvo znanja nešto doista novo niti ono ukida i nadomješta industrijsko društvo. Prije bi se mogla postaviti dijagnoza da mnogobrojne reforme obrazovanja i svega što se na nj odnosi smjeraju industrijaliziranju i ekonomiziranju znanja, čime se predodžbe klasičnih teorija obrazovanja preokreću baš u svoju suprotnost. Potaknuta promjenama što ih je bolonjski proces izazvao u visokom obrazovanju te aktualnim reformama unutar hrvatskoga znanstvenog sustava, organizirala je Matica hrvatska u ožujku 2010. znanstveno-filozofijski simpozij Čemu obrazovanje danas i komu je ono potrebno? Radovi sedmorice autora, priopćeni na simpoziju, za ovu su prigodu dorađeni i dopunjeni, a ponegdje i znatno prošireni.

Dodatne informacije

Izdavač Matica hrvatska
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter