Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Bujno leto

Bujno leto

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7436-107-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0082

Broj strana:

405

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Spoj zadivljujuće vještine, enciklopedijskog znanja o prirodi, savršenstva detalja i strasne posvećenosti svemoćnoj prirodi... Barbara Kingsolver je pisac kojeg su čitaoci upoznali i zavoljeli, i čitaćemo je dokle god nam bude poklanjala svoje bogate darove.
San Francisco Chronicle

Najnoviji roman Barbare Kingsolver (autor nagrađivanog bestselera Biblija otrovne masline) je oda životu u njegovim izvornim oblicima, koja slavi bujnost kako ljudske, tako i prirode uopšte. U njoj se, smeštene u planinama i na farmama južne Apalačije, prepliću tri priče o ljubavi među ljudima. Tokom jednog kišnog leta, junaci ove priče suočavaju se sa mnogobrojnim problemima, ali ipak uspevaju da pronađu izgubljene međusobne veze, kao i povezanost sa biljkama i životinjama s kojima neizbježno dijele svoj životni prostor.


Poučno i zanimljivo... Odiše dubokom mudrošću i strašću autora.
New York Times


„Topla, prefinjeno napisana knjiga, protkana izuzetnim znanjem i razumevanjem čuda sveta oko nas.“
Newsweek

„Izuzetno darovito napisano; puno uspelih detalja... zrači sa gotovo svake strane.“
Wall Street Journal


„Senzualno i intrigantno.“
Newsday


„Duboko inspirativan roman, koji odiše seksualnošću.“
Boston Herald



Komentari čitalaca

Čudo kako tri žene različite starosti, sudbine, izgleda, uopšte socijalnog miljea, mogu da se dese na geografski malom prostoru, ne znajući jedna za drugu, a da su sve vreme na istom talasu prirodnosti, sklada sa prirodnim okruženjem i ljubavi za živo. Još je veće čudo ako sebe prepoznate u sve tri. To se meni desilo.

  • Originalni naziv: Prodigal summer
  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2003
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Spoj zadivljujuće vještine, enciklopedijskog znanja o prirodi, savršenstva detalja i strasne posvećenosti svemoćnoj prirodi... Barbara Kingsolver je pisac kojeg su čitaoci upoznali i zavoljeli, i čitaćemo je dokle god nam bude poklanjala svoje bogate darove. San Francisco Chronicle Najnoviji roman Barbare Kingsolver (autor nagrađivanog bestselera Biblija otrovne masline) je oda životu u njegovim izvornim oblicima, koja slavi bujnost kako ljudske, tako i prirode uopšte. U njoj se, smeštene u planinama i na farmama južne Apalačije, prepliću tri priče o ljubavi među ljudima. Tokom jednog kišnog leta, junaci ove priče suočavaju se sa mnogobrojnim problemima, ali ipak uspevaju da pronađu izgubljene međusobne veze, kao i povezanost sa biljkama i životinjama s kojima neizbježno dijele svoj životni prostor. Poučno i zanimljivo... Odiše dubokom mudrošću i strašću autora. New York Times „Topla, prefinjeno napisana knjiga, protkana izuzetnim znanjem i razumevanjem čuda sveta oko nas.“ Newsweek „Izuzetno darovito napisano; puno uspelih detalja... zrači sa gotovo svake strane.“ Wall Street Journal „Senzualno i intrigantno.“ Newsday „Duboko inspirativan roman, koji odiše seksualnošću.“ Boston Herald Komentari čitalaca Čudo kako tri žene različite starosti, sudbine, izgleda, uopšte socijalnog miljea, mogu da se dese na geografski malom prostoru, ne znajući jedna za drugu, a da su sve vreme na istom talasu prirodnosti, sklada sa prirodnim okruženjem i ljubavi za živo. Još je veće čudo ako sebe prepoznate u sve tri. To se meni desilo.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter