Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Biti zajedno

Biti zajedno

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7436-142-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M0149

Broj strana:

323

Težina:

427 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Upoznajte Džeka.

Džek Rositer. Imam dvadeset sedam godina, neženja sam i živim sa najboljim drugom, Metom. Počeli smo da se družimo kada nam je bilo osam godina. Život je tada bio jednostavniji. Poimanje mode nam se svodilo na poliester. Rekao sam mu kako želim da postanem špijun, a on me je upitao kime ću se oženiti. Maštao sam da se zaljubim u devojku tako savršenu da čak ni ime nisam mogao da joj naslutim. Kasnije sam se stvarno zaljubio, ali nije uspjelo. Dobro je biti samac. I zabavno.

Upoznajte Ejmi.

Ponekad sam, u svojim najcrnjim trenucima, pomišljala da se prijavim za Ko će koga? Ona je prelijepa, ona je iz Londona. Poštovani gledaoci – Ejmi Krozbi!

U stvari, to znači da sam zabrinuta. Mislim da tako na uvijeni način sebi saopštavam kako nešto mora da se promijeni. Posljednji put ljubav sam vodila prije šest mjeseci. Šest mjeseci! A imam sopstveni stan i odlikaš sam - hajde, gospodine Pravi, pojavi se. Ako ništa drugo, bar ćeš mi skinuti majku sa grbače.

A šta se dešava kada se njih dvoje upoznaju, vidjećete u prvom romanu u kome je priča ispričana sa obje strane.

  • Originalni naziv: Come Together
  • Prevodilac: Aleksandar Milajić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Upoznajte Džeka. Džek Rositer. Imam dvadeset sedam godina, neženja sam i živim sa najboljim drugom, Metom. Počeli smo da se družimo kada nam je bilo osam godina. Život je tada bio jednostavniji. Poimanje mode nam se svodilo na poliester. Rekao sam mu kako želim da postanem špijun, a on me je upitao kime ću se oženiti. Maštao sam da se zaljubim u devojku tako savršenu da čak ni ime nisam mogao da joj naslutim. Kasnije sam se stvarno zaljubio, ali nije uspjelo. Dobro je biti samac. I zabavno. Upoznajte Ejmi. Ponekad sam, u svojim najcrnjim trenucima, pomišljala da se prijavim za Ko će koga? Ona je prelijepa, ona je iz Londona. Poštovani gledaoci – Ejmi Krozbi! U stvari, to znači da sam zabrinuta. Mislim da tako na uvijeni način sebi saopštavam kako nešto mora da se promijeni. Posljednji put ljubav sam vodila prije šest mjeseci. Šest mjeseci! A imam sopstveni stan i odlikaš sam - hajde, gospodine Pravi, pojavi se. Ako ništa drugo, bar ćeš mi skinuti majku sa grbače. A šta se dešava kada se njih dvoje upoznaju, vidjećete u prvom romanu u kome je priča ispričana sa obje strane.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter