Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Čarolija pospremanja koja će vam promijeniti život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Marie Kondo


ISBN:

9789531418843

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M4225

Broj strana:

213

Težina:

290 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
na stanju

Razlog preporuke:

Jedna od trenutno najčitanijih knjiga u svetu "Devojka iz voza"

Kategorije:

Sadržaj:

Kad završite s pospremanjem kuće, život će vam se dramatično promijeniti. Kad iskusite kako je imati uistinu urednu kuću, osjetit ćete da je vaš svijet postao svjetliji. Više nikada nećete ponovo pribjeći neredu. To nazivam čarolijom pospremanja. A učinci su iznimni. Ne samo što više nikada nećete biti neuredni nego ćete i doživjeti nov životni početak.To je čarolija koju želim podijeliti sa što više ljudi.

Metodom KonMari pretvorite svoj dom u trajno uredan i nezatrpan prostor. Mane Kondo svojim će vam poticajnim postupnim metodama pomoći jednom zauvijek pospremiti vaš dom. Ključ je uspješnoga pospremanja pristupiti vlastitom domu odgovarajućim redom, kako biste zadržali samo ono što uistinu volite te kako biste sve to učinili odjednom - i brzo. Nakon toga do kraja života možete samo birati što ćete zadržati, a što baciti.

Metoda KonMari neće samo promijeniti vaš prostor. Kad uspostavite red u kući, ustanovit ćete da će vam se cijeli život promijeniti. Mogli biste se osjećati samopouzdanije, mogli biste postati uspješniji i mogli biste imati energije te motivacije za stvaranje života kakav želite. Mogli biste dobiti hrabrosti napustiti negativne aspekte svojega života: uvidjeti da je određena veza loša i dokončati je; prestati osjećati tjeskobu i napokon izgubiti kilograme koje želite izgubiti.

  • Originalni naziv: The Life Changing Magic...
  • Prevodilac: Aleksandra Barlović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad završite s pospremanjem kuće, život će vam se dramatično promijeniti. Kad iskusite kako je imati uistinu urednu kuću, osjetit ćete da je vaš svijet postao svjetliji. Više nikada nećete ponovo pribjeći neredu. To nazivam čarolijom pospremanja. A učinci su iznimni. Ne samo što više nikada nećete biti neuredni nego ćete i doživjeti nov životni početak.To je čarolija koju želim podijeliti sa što više ljudi. Metodom KonMari pretvorite svoj dom u trajno uredan i nezatrpan prostor. Mane Kondo svojim će vam poticajnim postupnim metodama pomoći jednom zauvijek pospremiti vaš dom. Ključ je uspješnoga pospremanja pristupiti vlastitom domu odgovarajućim redom, kako biste zadržali samo ono što uistinu volite te kako biste sve to učinili odjednom - i brzo. Nakon toga do kraja života možete samo birati što ćete zadržati, a što baciti. Metoda KonMari neće samo promijeniti vaš prostor. Kad uspostavite red u kući, ustanovit ćete da će vam se cijeli život promijeniti. Mogli biste se osjećati samopouzdanije, mogli biste postati uspješniji i mogli biste imati energije te motivacije za stvaranje života kakav želite. Mogli biste dobiti hrabrosti napustiti negativne aspekte svojega života: uvidjeti da je određena veza loša i dokončati je; prestati osjećati tjeskobu i napokon izgubiti kilograme koje želite izgubiti.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Jedna od trenutno najčitanijih knjiga u svetu "Devojka iz voza"

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter