Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

After 3 - Posle pada

After 3 - Posle pada

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ana Tod


ISBN:

978-86-7702-499-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5669

Broj strana:

368

Težina:

398 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji.
Postojalo je vreme pre nego što je Tesa upoznala Hardina. A onda je nastupilo ono posle... Život više nikad neće biti isti.
Tesa je dobra devojka koja kod kuće ima slatkog, pouzdanog dečka. Ona zna šta hoće, svesna je svojih ambicija i majka joj odlučno pomaže da ih ostvari.
Tek što se uselila u studentski dom, naletela je na Hardina.

Sa svojom neočešljanom smeđom kosom, jakim britanskim akcentom i alkicom u usni, Hardin je sladak na sasvim drugačiji i njoj sasvim nepoznat način.Takođe je i nepristojan – može se čak reći i okrutan. Tesa bi trebalo da ga mrzi zbog takvog ponašanja. Zaista ga i mrzi – sve dok ne ostane sama s njim u njegovoj sobi. Njegovo mračno raspoloženje prelazi na nju i, kad se poljube, u njoj se rasplamsava dotad nedoživljena strast.
Tesa već ima savršenog dečka. Zašto se onda toliko upinje da prevaziđe svoj povređeni ponos i Hardinove predrasude o dobrim devojkama?
Ili je to možda... ljubav?

  • Originalni naziv: After / Anna Todd
  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji. Postojalo je vreme pre nego što je Tesa upoznala Hardina. A onda je nastupilo ono posle... Život više nikad neće biti isti. Tesa je dobra devojka koja kod kuće ima slatkog, pouzdanog dečka. Ona zna šta hoće, svesna je svojih ambicija i majka joj odlučno pomaže da ih ostvari. Tek što se uselila u studentski dom, naletela je na Hardina. Sa svojom neočešljanom smeđom kosom, jakim britanskim akcentom i alkicom u usni, Hardin je sladak na sasvim drugačiji i njoj sasvim nepoznat način.Takođe je i nepristojan – može se čak reći i okrutan. Tesa bi trebalo da ga mrzi zbog takvog ponašanja. Zaista ga i mrzi – sve dok ne ostane sama s njim u njegovoj sobi. Njegovo mračno raspoloženje prelazi na nju i, kad se poljube, u njoj se rasplamsava dotad nedoživljena strast. Tesa već ima savršenog dečka. Zašto se onda toliko upinje da prevaziđe svoj povređeni ponos i Hardinove predrasude o dobrim devojkama? Ili je to možda... ljubav?

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter