Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Adobe Photoshop CS2 CD

Adobe Photoshop CS2 CD

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-84379-36-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1643

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovaj CD je namijenjen početnicima koji žele da na najbrži način savladaju Adobe Photoshop. Na preko 5 sati video materijala detaljno je objašnjeno kako se koriste različiti alati, kao i postupci koji se primjenjuju pri izradi i obradi slika.

Obuka počinje opštim pregledom programa,uključujući jednostavne operacije kao što su rukovanje i korištenje paleta, pregledanje slika, prebacivanje slika sa digitalnog fotoaparata na računar, i sl. Zatim se brzo prelazi na ozbiljnije teme kao što je rad sa slojevima, izrada maski, retuširanje i fotomontaža, korekcija boja i upotreba filtera.

Kao propratni sadržaj na Cdu se nalaze i slike koje ćete koristiti pri savladavanju odgovarajućih lekcija, što će vam omogućiti da učite efikasno uz samostalni rad.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovaj CD je namijenjen početnicima koji žele da na najbrži način savladaju Adobe Photoshop. Na preko 5 sati video materijala detaljno je objašnjeno kako se koriste različiti alati, kao i postupci koji se primjenjuju pri izradi i obradi slika. Obuka počinje opštim pregledom programa,uključujući jednostavne operacije kao što su rukovanje i korištenje paleta, pregledanje slika, prebacivanje slika sa digitalnog fotoaparata na računar, i sl. Zatim se brzo prelazi na ozbiljnije teme kao što je rad sa slojevima, izrada maski, retuširanje i fotomontaža, korekcija boja i upotreba filtera. Kao propratni sadržaj na Cdu se nalaze i slike koje ćete koristiti pri savladavanju odgovarajućih lekcija, što će vam omogućiti da učite efikasno uz samostalni rad.

Dodatne informacije

Izdavač PC knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter