Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dr. John Gray


ISBN:

9789533168869

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4989

Broj strana:

284

Težina:

490 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dva desetljeća nakon što se prvi put pojavila na listi bestselera, knjiga dr. Johna Graya Muškarci su s Marsa, žene su s Venere još uvijek plijeni pažnju čitatelja diljem svijeta. Kakav je to priručnik koji je uz stotine sličnih (a svi obećavaju čudesne promjene i fantastične uspjehe u ljubavi svim svojim kupcima) jedini uspio proći onaj istinski test svakodnevnog života?

Dovoljno je pročitati tek nekoliko stranica da biste se sami uvjerili kako je dr. John Gray otkrio nešto doista novo, a opet tako obično, nešto s čime se susrećemo svakoga dana. Muškarci govore potpuno drukčijim jezikom nego žene, iako toga nisu svjesni! Riječi su im iste ali su im značenja različita. Kad bi uza se imali mali frazeološki rječnik razumjeli bi se bez poteškoća i nesuglasica.

Ova je knjiga upravo to – rječnik s osnovama gramatike koji će muškarcima--Marsovcima pomoći razumjeti žene-Venerijanke. Ova će vas knjiga osloboditi svih frustracija s kojima ste se ikada susreli u vezama, jer ideje iznesene u njoj imaju smisla, a savjeti daju nadu da se razlike mogu prevladati. Dr. John Gray koristi suvremena otkrića u prirodnim i društvenim znanostima o razlikama među spolovima i te spoznaje primjenjuje na zbivanja u našem svakodnevnom životu, tako da u ovoj knjizi svatko može naći dio sebe.

  • Originalni naziv: Men are from Mars, women...
  • Prevodilac: Damir Biličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dva desetljeća nakon što se prvi put pojavila na listi bestselera, knjiga dr. Johna Graya Muškarci su s Marsa, žene su s Venere još uvijek plijeni pažnju čitatelja diljem svijeta. Kakav je to priručnik koji je uz stotine sličnih (a svi obećavaju čudesne promjene i fantastične uspjehe u ljubavi svim svojim kupcima) jedini uspio proći onaj istinski test svakodnevnog života? Dovoljno je pročitati tek nekoliko stranica da biste se sami uvjerili kako je dr. John Gray otkrio nešto doista novo, a opet tako obično, nešto s čime se susrećemo svakoga dana. Muškarci govore potpuno drukčijim jezikom nego žene, iako toga nisu svjesni! Riječi su im iste ali su im značenja različita. Kad bi uza se imali mali frazeološki rječnik razumjeli bi se bez poteškoća i nesuglasica. Ova je knjiga upravo to – rječnik s osnovama gramatike koji će muškarcima--Marsovcima pomoći razumjeti žene-Venerijanke. Ova će vas knjiga osloboditi svih frustracija s kojima ste se ikada susreli u vezama, jer ideje iznesene u njoj imaju smisla, a savjeti daju nadu da se razlike mogu prevladati. Dr. John Gray koristi suvremena otkrića u prirodnim i društvenim znanostima o razlikama među spolovima i te spoznaje primjenjuje na zbivanja u našem svakodnevnom životu, tako da u ovoj knjizi svatko može naći dio sebe.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter