Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Jedan u milion

Jedan u milion

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Monica Wood


ISBN:

978-86-521-2585-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5723

Broj strana:

400

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Životna priča nikad ne počinje na početku. Zar vas u školi baš ničemu ne uče? Tako kaže Ona, stara sto četiri godine, jedanaestogodišnjem dečaku poslatom da joj subotom pre podne pomaže oko kuće. Dok on dopunjava hranilice za ptice i sređuje šupu, Ona mu priča o svom dugom životu, od prve ljubavi do drugih šansi. Ubrzo počne da mu poverava i tajne koje je skrivala decenijama.

Jedne subote, dečak neće doći. Ona pomisli da, izgleda, ipak nije tako poseban, ali onda će joj se na pragu pojavi Kvin, dečakov otac, rešen da dovrši dobro delo svog sina. Nedugo potom pojaviće se i dečakova majka. Narednih sedam subota sređuju dvorište One Vitkus i doznaju da je dečak nagovorio Onu da se prijavi za svetski rekord za najstarijeg aktivnog vozača s važećom dozvolom - što je najmanja od svih njenih tajni.

Oni predstoji spoznaja da svet može da iznenadi čak i nekoga ko je doživeo njene godine, te da ponekad moraš s nekim da podeliš tugu ako hoćeš da ponovo pronađeš sebe.

  • Originalni naziv: The One In a Million...
  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Životna priča nikad ne počinje na početku. Zar vas u školi baš ničemu ne uče? Tako kaže Ona, stara sto četiri godine, jedanaestogodišnjem dečaku poslatom da joj subotom pre podne pomaže oko kuće. Dok on dopunjava hranilice za ptice i sređuje šupu, Ona mu priča o svom dugom životu, od prve ljubavi do drugih šansi. Ubrzo počne da mu poverava i tajne koje je skrivala decenijama. Jedne subote, dečak neće doći. Ona pomisli da, izgleda, ipak nije tako poseban, ali onda će joj se na pragu pojavi Kvin, dečakov otac, rešen da dovrši dobro delo svog sina. Nedugo potom pojaviće se i dečakova majka. Narednih sedam subota sređuju dvorište One Vitkus i doznaju da je dečak nagovorio Onu da se prijavi za svetski rekord za najstarijeg aktivnog vozača s važećom dozvolom - što je najmanja od svih njenih tajni. Oni predstoji spoznaja da svet može da iznenadi čak i nekoga ko je doživeo njene godine, te da ponekad moraš s nekim da podeliš tugu ako hoćeš da ponovo pronađeš sebe.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter