Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Hrono ishrana u 3 faze - Smršajte brzo i ostanite vitki

Hrono ishrana u 3 faze - Smršajte brzo i ostanite vitki

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Alen Delabo


ISBN:

978-86-10-02039-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6527

Broj strana:

256

Težina:

255 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Postoji milion načina da se izgubi na težini, ali samo program hrono ishrane predstavljen u ovoj knjizi može da vam omogući da se hranite pravilno i imate vitko i zdravo telo.

Metoda dr Delaboa zasniva se na logici da je sva hrana blagotvorna ako se konzumira po biološkom satu tela. To znači da treba da jedete pravu hranu, u pravom trenutku i u pravoj količini. U tri faze (ekspresni start, prelazna faza, faza ravnoteže) možete izgubiti 8 kilograma za 4 nedelje, a onda sami organizovati režim ishrane u ritmu koji vama odgovara, za trajne rezultate. Imajte na umu: uspeh vam je zagarantovan ako zauvek promenite navike i prihvatite pravila igre bez varanja.

Sve izgleda tako jednostavno, ali možda se plašite da usvojite stil života koji se toliko razlikuje od vaše trenutne svakodnevice. Ne brinite, treba samo da jedete razumno, a istovremeno se ne lišavate ničega. Naravno, neće biti dovoljno da pucnete prstima i izgubite kilograme dok trepnete. Da biste postigli svoje ciljeve, biće neophodno da budete disciplinovani i dosledni. Jer kao što dr Delabo kaže: hrono ishrana se uči, dijeta se podnosi.

  • Originalni naziv: MINCIR VITE ET RESTER...
  • Prevodilac: Mirjana Đurišić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Postoji milion načina da se izgubi na težini, ali samo program hrono ishrane predstavljen u ovoj knjizi može da vam omogući da se hranite pravilno i imate vitko i zdravo telo. Metoda dr Delaboa zasniva se na logici da je sva hrana blagotvorna ako se konzumira po biološkom satu tela. To znači da treba da jedete pravu hranu, u pravom trenutku i u pravoj količini. U tri faze (ekspresni start, prelazna faza, faza ravnoteže) možete izgubiti 8 kilograma za 4 nedelje, a onda sami organizovati režim ishrane u ritmu koji vama odgovara, za trajne rezultate. Imajte na umu: uspeh vam je zagarantovan ako zauvek promenite navike i prihvatite pravila igre bez varanja. Sve izgleda tako jednostavno, ali možda se plašite da usvojite stil života koji se toliko razlikuje od vaše trenutne svakodnevice. Ne brinite, treba samo da jedete razumno, a istovremeno se ne lišavate ničega. Naravno, neće biti dovoljno da pucnete prstima i izgubite kilograme dok trepnete. Da biste postigli svoje ciljeve, biće neophodno da budete disciplinovani i dosledni. Jer kao što dr Delabo kaže: hrono ishrana se uči, dijeta se podnosi.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter