Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Dobro razmisli

Dobro razmisli

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2981-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M8490

Broj strana:

288

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Još tajni. Još neprilika. Još telepatskih moći.

Dugo iščekivani nastavak romana I ne pomišljaj na to.

Ima li išta gore od neočekivane telepatske sposobnosti kad si srednjoškolac? Gore je kad kao srednjoškolac vladaš telepatijom, a onda izgubiš tu moć.

Bili smo samo obični tinejdžeri u Njujorku. A onda, u drugom razredu srednje škole, dobili smo grip i razvili telepatske sposobnosti. Da. Telepatiju. Mogli smo da čitamo misli, a to baš i nije bilo uvek prijatno.

Pokušali smo da naše telepatske moći čuvamo u tajnosti, ali su se vesti širile sve dok nisu svi saznali za naše sposobnosti. Naši profesori. Naši prijatelji. Njujork post. Bili smo trećerazredne zvezde. Imali smo čak i svoje fanove.

Sada smo maturanti i kako se bliži proslava imamo planove – velike planove - koji uključuju i našu telepatsku sposobnost.

Kad jedan za drugim počnemo da gubimo svoje telepatske moći, znamo da moramo nešto da učinimo. Odmah. Sa najpametnijim učenikom na čelu trebalo bi da bude lako spasti moći pre no što bude kasno. Zar ne? Ili ćemo morati ponovo da naučimo kako da živimo bez njih.

  • Prevodilac: Milica Cvetković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Još tajni. Još neprilika. Još telepatskih moći. Dugo iščekivani nastavak romana I ne pomišljaj na to. Ima li išta gore od neočekivane telepatske sposobnosti kad si srednjoškolac? Gore je kad kao srednjoškolac vladaš telepatijom, a onda izgubiš tu moć. Bili smo samo obični tinejdžeri u Njujorku. A onda, u drugom razredu srednje škole, dobili smo grip i razvili telepatske sposobnosti. Da. Telepatiju. Mogli smo da čitamo misli, a to baš i nije bilo uvek prijatno. Pokušali smo da naše telepatske moći čuvamo u tajnosti, ali su se vesti širile sve dok nisu svi saznali za naše sposobnosti. Naši profesori. Naši prijatelji. Njujork post. Bili smo trećerazredne zvezde. Imali smo čak i svoje fanove. Sada smo maturanti i kako se bliži proslava imamo planove – velike planove - koji uključuju i našu telepatsku sposobnost. Kad jedan za drugim počnemo da gubimo svoje telepatske moći, znamo da moramo nešto da učinimo. Odmah. Sa najpametnijim učenikom na čelu trebalo bi da bude lako spasti moći pre no što bude kasno. Zar ne? Ili ćemo morati ponovo da naučimo kako da živimo bez njih.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter