Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

48 Zakona moći

48 Zakona moći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robert Green


ISBN:

978-86-7804-244-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4759

Broj strana:

205

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zadivljujuća, lukava, nemilosrdna i korisna knjiga koja uspijeva da tri hiljade godina istorije moći prikaže kroz četrdeset osam precizno opisanih zakona. Objedinivši filozofije velikih mislilaca poput Makijavelija, Sun Cua i Karla fon Klauzevica Grin je napisao ubjedljivu, praktičnu, na trenutke šokantnu knjigu koja će poslužiti svima koji žele da ostvare svoje ciljeve.

Ilustrovani primjerima taktika čuvenih vladara, kraljice Elizabete I, Henrija Kisindžera i ostalih koji su bili vođeni ili pali kao žrtve moći ovi zakoni će fascinirati i poučiti sve one koji teže ka uspostavljanju kontrole nad svim segmentima života.

Moć ima svoje pozitivne i negativne strane. Dolazak do moći nije jednostavan a najčešće sa sobom nosi i velike žrtve. Objedinivši iskustvo čovjeka od postanka do danas Grin je napravio četrdeset osam zakona moći. Svaki zakon ima svoje ime a objašnjen je kroz četiri aspekta: pravilna upotreba, neuspjeh, suština zakona i kada ga ne treba upotrebljavati. Od prvog do poslednjeg zakoni su nabrojani sa svim svojim ključnim elementima, pozitivnim i negativnim efektima ali i načinima na koje se mogu okrenuti protiv vas.
Ukoliko želite da se popnete na vrh ova knjiga će vam u tome pomoći.

  • Originalni naziv: The 48 laws of power
  • Prevodilac: Sanja Đerasimović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x202
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zadivljujuća, lukava, nemilosrdna i korisna knjiga koja uspijeva da tri hiljade godina istorije moći prikaže kroz četrdeset osam precizno opisanih zakona. Objedinivši filozofije velikih mislilaca poput Makijavelija, Sun Cua i Karla fon Klauzevica Grin je napisao ubjedljivu, praktičnu, na trenutke šokantnu knjigu koja će poslužiti svima koji žele da ostvare svoje ciljeve. Ilustrovani primjerima taktika čuvenih vladara, kraljice Elizabete I, Henrija Kisindžera i ostalih koji su bili vođeni ili pali kao žrtve moći ovi zakoni će fascinirati i poučiti sve one koji teže ka uspostavljanju kontrole nad svim segmentima života. Moć ima svoje pozitivne i negativne strane. Dolazak do moći nije jednostavan a najčešće sa sobom nosi i velike žrtve. Objedinivši iskustvo čovjeka od postanka do danas Grin je napravio četrdeset osam zakona moći. Svaki zakon ima svoje ime a objašnjen je kroz četiri aspekta: pravilna upotreba, neuspjeh, suština zakona i kada ga ne treba upotrebljavati. Od prvog do poslednjeg zakoni su nabrojani sa svim svojim ključnim elementima, pozitivnim i negativnim efektima ali i načinima na koje se mogu okrenuti protiv vas. Ukoliko želite da se popnete na vrh ova knjiga će vam u tome pomoći.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter